Tema: Re: Kieti sūriai
Autorius: S54
Data: 2011-02-25 18:02:08
Dar yra toks panasus I Zalgiri suris  Prussia 
http://www.suriai.lt/?Page=114&lang=lt

bet ner ka lygint su Parmigiano Reggiano (Lietuvoj pravardziuojamas 
Parmezano suriu)


"tOMZY"  wrote in message news:ik3h1m$u81$1@trimpas.omnitel.net...

Prie raudono vyno mėgtu pakramsnoti kietą sūrį, kol kas bandau tik
lietuviškus - pirkdavau Džiugą, ir Vilkyškių pieninės "Žalgirį". Dabar va
nusipirkau pabandyt tos pačios Vilkyškių pieninės  "Masdam" ir "Legenda".
Kol kas skaniausias pasirodė Džiugas, nors va draugei – Žalgiris, mat mažiau
aitrumo turi. Gal yra ką rekomenduotumėt pabandyt? Nebūtinai lietuviško,
idealu būtų, kad pigiau nei "Džiugas". Kartais iki Lenkijos palekiu, gal ten
ką nusipirkčiau.