Tema: Re: Kieti sūriai
Autorius: Kazys
Data: 2011-02-24 17:28:57
Yra ir toks džiovintas varškės sūrelis. Kartais pasitaiko labai kietas :) Prie alaus labai tinka.

"tOMZY" <tomas@TRINTIpremjeras.lt> wrote in message news:ik3h1m$u81$1@trimpas.omnitel.net...
> Prie raudono vyno mėgtu pakramsnoti kietą sūrį, kol kas bandau tik 
> lietuviškus - pirkdavau Džiugą, ir Vilkyškių pieninės "Žalgirį". Dabar va 
> nusipirkau pabandyt tos pačios Vilkyškių pieninės  "Masdam" ir "Legenda". 
> Kol kas skaniausias pasirodė Džiugas, nors va draugei – Žalgiris, mat mažiau 
> aitrumo turi. Gal yra ką rekomenduotumėt pabandyt? Nebūtinai lietuviško, 
> idealu būtų, kad pigiau nei "Džiugas". Kartais iki Lenkijos palekiu, gal ten 
> ką nusipirkčiau. 
>