Tema: Re: Kieti sūriai
Autorius: Ignas
Data: 2011-02-25 02:19:00
as taip skaitau visi sitie olandiski ar italiski - geju ismones.
As pats paimu nusiperku lietuvisko geltono surio, na kad sumustiniams butu. Tai kai jei nesuvalgau, kai pastovi saldytuve menesi kur uzkrites, tai padziusta, sukieteja ir prie vyno tobulai tinka. Nors siaip vyna geria irgi tik gejai, tikri vyrai geria alu ir degtine, o vyna tai nebent ju bobos, o ka jos prie to vyno valgo, tai cia jau ju reikalas, tik svarbu kad nestoretu zarazos, nes nu pastoviai prisigalvoja nesamoniu, neturi kuo apsirengt ir visa laika joms truksta rubu. Bet cia nzn kaip su suriu susijes sitas rubu klausimas, nors gal ir susijes. Tai va tokios tokeles


"tOMZY" <tomas@TRINTIpremjeras.lt> wrote in message news:ik3h1m$u81$1@trimpas.omnitel.net...
> Prie raudono vyno mėgtu pakramsnoti kietą sūrį, kol kas bandau tik 
> lietuviškus - pirkdavau Džiugą, ir Vilkyškių pieninės "Žalgirį". Dabar va 
> nusipirkau pabandyt tos pačios Vilkyškių pieninės  "Masdam" ir "Legenda". 
> Kol kas skaniausias pasirodė Džiugas, nors va draugei – Žalgiris, mat mažiau 
> aitrumo turi. Gal yra ką rekomenduotumėt pabandyt? Nebūtinai lietuviško, 
> idealu būtų, kad pigiau nei "Džiugas". Kartais iki Lenkijos palekiu, gal ten 
> ką nusipirkčiau. 
>