Tema: Re: Naminis vynas
Autorius: tomasz
Data: 2010-10-20 17:37:01
a jo, ipix'e yra toks variantas. :))

t.

"0.5 B ieško darbo" <gadamynas@gmail.com> wrote in message 
news:i9ms4f$9jr$1@trimpas.omnitel.net...
> nu baltas aptriestas vazonas su krakatūzais viduj...  :))  dangčio sorry, 
> bet niekaip neįžiūriu...
>
> "tomasz" <nera@mailo.lt> wrote in message 
> news:i9mmad$v07$1@trimpas.omnitel.net...
>> Kur ponas atvira talpa uzmatete?
>>
>> t.
>>
>> "0.5 B ieško darbo" <gadamynas@gmail.com> wrote in message
>> news:i9mht3$n7s$1@trimpas.omnitel.net...
>>> nuotraukoj matau kažkokį rūgalą... čia vynas tipo?  :) jis taip ir 
>>> rūgsta,
>>> atviroj talpoj?
>>>
>>> "Justas" <mute@localhost.net> wrote in message
>>> news:i9me7g$grn$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Nuotraukoje
>>>>
>>>> 2010.10.20 11:20, sonca rašė:
>>>>> O kur čia vynas?
>>>>>
>>>>> "Justas" <mute@localhost.net> wrote in message
>>>>> news:i9knu7$om8$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>> Kam tas sultis reikejo spaust? Su vynuogem daroma taip:
>>>>>> http://www.ipix.lt/images/73957376.jpg
>>>>>>
>>>>>> 2010.10.18 11:26, sonca rašė:
>>>>>>> Sveiki vakar prispaudžiau 5 litrus naminių vynuogių sulčių. Galvoju
>>>>>>> vynelio pasidaryt, tik bėda niekada nesu daręs. Gal kas galėtumėt 
>>>>>>> kokį
>>>>>>> receptėlį mestelt. Nete naršiau bet nelabai radau, kokiu santykiu
>>>>>>> skiest
>>>>>>> vandeniu, kiek cukraus dėt ir kiek vyno mielių, daugiau viskas lyg 
>>>>>>> ir
>>>>>>> aišku kas liečia fermentaciją ir brandinimą.
>>>>>
>>
>>