Tema: Re: kedru riesutai
Autorius: Povilas
Data: 2010-10-01 08:40:33
Na, kadangi mes nepretendavome i autentikos 100% laikymasi, vien tik 
todel,kad musu bazilikai neaisku ar yra tokie patys ,kaip pas italus, todel 
ir suris buvo panaudotas a la parmezanas - Dziugas. Manau,kad gavosi 
neblogai, bet nepasakyciau,kad ypatingai daug - apie kokius 2 litrus.

"Junda" <junda@dtiltas.lt> parašė naujienų 
news:i7qmv2$4pe$1@trimpas.omnitel.net...
> Nu taip romano pecorino 600 g visai nepigus malonumas :) nes kiek skaičiau 
> ir kulinarai konsultavo, tai tiek pat sūrio kiek bazilikų reik dėt.
>
>
> On 2010.09.27 19:01, Povilas wrote:
>> Pradejau ziurineti pesto receptus ir ziuriu,kad mano pasiruostas
>> baziliku lapeliu kiekis yra labai labai didelis - 600 gr paciu lapeliu.
>> Itariu,kad subankrutuosiu pirkdamas kitus ingredientus :)
>