Tema: pipiru derlius
Autorius: Povilas
Data: 2010-08-07 11:03:41
Auginau tokius" pimiento de padron" ir labai dziaugiausi,kad labai skanus 
zakusonas auga sode - dar maziukus pipiriukus pakepini alyvuogiu aliejuje ir 
padruskii su juros druska.
Bet ju augo daug ir nebespejau valgyti - gal tiksliau butu pasakyti, kad 
lauke ziauriai karsta ir nesiori gerti alkoholio ir tada nera reikal 
uzkandineti.Taigi, jie peraugo. Pamenu,kad situ pipiru aprasyme parasyta,kad 
jie saldus buna tik tol kol buna mazi - apie 3-5 cm ilgio, o veliau tampa 
pikti. Na, ir stai vakar patikrinau ta ju piktuma - gal ne siaubingai 
astrus, bet uz tuos is supermarketu, tai astresni net nezinau kiek kartu. O 
kai gerai nenusiploves ranku palieciau veida, tai jau buvo linksma, na o dar 
linksmiau buvo (vyriska skaitytoju dalis supras)...... :)
Tai vat is viso sitos izangos klausimas: gal kas zinote koki nors ju 
issaugojimo ziemai recepta - pvz.koks nors konservavimo budas a la jalapeno?