Tema: Re: q: kur mastau neteisingai:)
Autorius: roniz
Data: 2010-05-19 11:44:40
darom su majonezu, bet be vandens :)
o siaip tai itariu, kad tikresnis tai bus apskritai is
jogurto daromas, o ne jomanezo.


"martynas" <martukas@live.com> wrote in message 
news:ht07tr$125$1@trimpas.omnitel.net...
> prie to pacio. o kaip padarot balta chesnakini padaza kebabams? ta 
> tikresni, ne majoneza su vandeniu.
>
>
> "Toxis@ze_yvil_place" <tox@work.ble> wrote in message 
> news:hsu5nn$itb$1@trimpas.omnitel.net...
>> ha, zinok greiciausiai, o te sededamas as taip ir nesugebejau jo sau 
>> ivardint:)
>> "Edvinas" <edvinas@darbe.lt> wrote in message 
>> news:5vbkuro4k2am$.np5bnlj86tu.dlg@40tude.net...
>>> On Tue, 18 May 2010 16:23:19 +0300, Toxis@ze_yvil_place wrote:
>>>
>>>> hm, o idomumo delei, kaip namu salygom pasidaryt "kebaba" - t.y. tiesog 
>>>> tokius plonus, popierinius gabaliukus jautienos kuriuos galima kisht i 
>>>> pita?
>>>> Nes tiesa pasakius turkishka kepta mesa man kazhkaip nepatiko, kazhkoki 
>>>> viena prieskoni turejo, kuris man nepatiko - ir kas idomiausia visa 
>>>> mesa, kas tai bebutu, ar vishka, ar kalakutas - visi turejo ta pati:)
>>>
>>> Kuminas?
>
>
>