Tema: Re: q: kur mastau neteisingai:)
Autorius: Masala
Data: 2010-05-18 15:34:24
butent...

"Edvinas" <edvinas@darbe.lt> wrote in message 
news:2cwhzltj5j3a.1j3snd1xl6vc2$.dlg@40tude.net...
> On Tue, 18 May 2010 14:25:11 +0300, Toxis@ze_yvil_place wrote:
>
>> Kadangi namie ish jauchio tik troshkinukus esu dares, o shita padara 
>> megstu kaip reikalas planuoju kazkadu pasidaryt tokius dalykus 
>> (aprashymai toliau:) - taigiva mislyju, kur yra 'flawsu' mastyme ir kas 
>> gali neteisingai sugrot:)
>> Planuoju du dalykus - 1 - elementarus "kebabas" - nusipirkau labai skaniu 
>> pitu (sekmadieniai gediminkej pardavineja) - ana savaite jau dariausi 
>> tiesiog su belekiek darzhoviu ir papraschiausiu turbo farshu - dabar 
>> galvoju taip
>> pasiimt jautienos (ishpjova?) susipjaustau plonais, plonais beveik 
>> permatomais gabaliukais, bishki pamarinuoju su kokia soja (soja+laimas? 
>> laimas+zholes+vos vos druskos? ar ashtrus thai padazhiukas?:)) - metu ant 
>> keptuves su ikaitintu sezamu aliejum, pakepu literaly po puse minutes 
>> kiekvienas puse (todel gausiai plonais lopineliais noriu:) - juos kishu i 
>> pita su darzhovem - klausimai:
>> -ar marinuot? (jei taip, ar naudot laima, ar jis "sugraush" ir taip 
>> plonus gabaliukus?)
>> -ar nebus kieti kaip kulnai tie gabaliukai?
>>
>> 2) pradzhia ta pati, tik metu i keptuve su gabaliukais pjaustytom morkom 
>> ir agurkais, o paskui supilu pomidoru pastos/kechiupo+sojos ir vos vos 
>> patroshkinu - viska valgau su ryzhiais. (ar agurkus ir morkas mest jau 
>> tik troshkinant?)
>>
>> kolkas tiek, visi komentarai welcome (komentaru apie kechiupa nereikia - 
>> tiesiog panashus dalykas labai skanus budavo pekine - paskutiniu metu 
>> sugedo, tai noriu pabetatestint namie:)
>
> Man čia esminis neatitikimas yra tai, kad kebabas yra artimųjų, o ne
> tolimųjų rytų patiekalas. Tad kas per fignia su visokiais sojų ir thai
> padažais?
>
> -- 
> Edvinas