Tema: Re: q: kur mastau neteisingai:)
Autorius: martynas
Data: 2010-05-19 11:36:11
prie to pacio. o kaip padarot balta chesnakini padaza kebabams? ta tikresni, 
ne majoneza su vandeniu.


"Toxis@ze_yvil_place" <tox@work.ble> wrote in message 
news:hsu5nn$itb$1@trimpas.omnitel.net...
> ha, zinok greiciausiai, o te sededamas as taip ir nesugebejau jo sau 
> ivardint:)
> "Edvinas" <edvinas@darbe.lt> wrote in message 
> news:5vbkuro4k2am$.np5bnlj86tu.dlg@40tude.net...
>> On Tue, 18 May 2010 16:23:19 +0300, Toxis@ze_yvil_place wrote:
>>
>>> hm, o idomumo delei, kaip namu salygom pasidaryt "kebaba" - t.y. tiesog 
>>> tokius plonus, popierinius gabaliukus jautienos kuriuos galima kisht i 
>>> pita?
>>> Nes tiesa pasakius turkishka kepta mesa man kazhkaip nepatiko, kazhkoki 
>>> viena prieskoni turejo, kuris man nepatiko - ir kas idomiausia visa 
>>> mesa, kas tai bebutu, ar vishka, ar kalakutas - visi turejo ta pati:)
>>
>> Kuminas?