Tema: Dar kartą apie orkaitės akmenį
Autorius: SMart
Data: 2010-04-30 09:59:54
Pasidariau pas kapadirbį, ale kad gavosi per storas .... orkaitė iki 
200 C per 5-7 min įkaista, o tada dar 15 min akmenį kept reikia kol 
įšils. Per storas, per sunkus ir nenaudotinas. Tenka atsiprašyt 
parduotuvinių "pizza stone", bet pas mus NIEKUR nerandu. Gal ne ten 
ieškau?
Gal kas nors turit kontaktų su turpervarininkais? Kadaise jie turėjo 
šitą, bet kiek žinau buvo dingęs iš prekybos: 
http://www.tvarkosmenas.lt/baking.htm
Arba ką nors panašaus į 
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0001IX0XK/ref=s9_simh_gw_p79_i1?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1015H4Q95RNW0NSGF2WR&pf_rd_t=101&pf_rd_p=467128533&pf_rd_i=468294

Negi teks siūsdintis ....

M.