Tema: Re: Troskinys "how to"?
Autorius: Junda
Data: 2010-05-04 22:41:48
Jautienos gabaliukai čenachinėse man po valandos jau minkštutėliai būna. 
O burgundišką jautienos troškinį beveik 3 val. ant lėtos ugnies verdu, 
tai būna super. Kitaip jautienos minkštos neišgaunu :)


On 2010.04.28 10:28, A&G wrote:
> troskinu moliniuose indeliuose (ala cenakus) ir visada minksta gaunasi, tik troskint reikia 1.5-2 val., manau tas pats butu ir britvone
> "Night"<vkumpikas@**gmail.com>  wrote in message news:Xns9D68654E686D6vytistbslt@194.176.32.141...
>> Uzsi#$sau kauriauti - niekaip nesigauna padoraus torskinio padaryti - pastoviai mesa kieta. Perku
>> jautiena is patikrinto mesininko - patikrinto, nes pazistamas seniai, imu is jo ispjova ir su ja viskas ok.
>> Troskiniui bandziau mente, krutinele - nu fig, kieta arba gumine gaunasi. Paklausiau uosvienes, kaip ji
>> guliasa daro - sako is kumpio. Nu ok, nusipirkau kumpio. Supjaustau tokiais 2x2 - 2x1 cm gabaleliais, ant
>> keptuves, apkepu (beje, po apkepimo tie gabaliukai tokie "medium rare" visai skanus ir nekieti buvo :) ) su
>> siek tiek druskos, siek tiek prieksoniu, dedu i troskintuva su morkytem ir svogunais ir siek tiek vandes
>> (supykau ant sultinio kubeliu - yra E621) uzvoziu dangti, ant mazos ugnies apie valanda troskinu - kieta,
>> dar pusvalandi - minkstesne, bet vis tiek nekas, pridedu paprikos ir suverciu skarbonke pomirodu
>> konservuotu,dar valanda - vis tiek norimo rezultato nepasiekiau.  Rezultate gavosi ~3 valandas... Bet kad
>> gautrusi tokia trapi, kaip guliasas ir turetu buti - nu niekaip. Kur darau esmine klaida?
>>
>> Is karto prasom atmesti sena ar netikusia (karves) mesa - zalia ji buvo normali, pakankamai minksta ir
>> skani - ragavau :)