Tema: Re: Troskinys "how to"?
Autorius: 007
Data: 2010-05-02 00:12:30
durniu laivas... atsiminkit viena dalyka... Lietuvoje visa jautiena yra 
pieniniu karviu mesos, jei nori troskink nors ir para ji bus kieta. Tikra 
jautiena yra tik mesiniu galviju, kuri yra brangi ir mums lietuviam 
neiperkama. Ukininkai Lietuvoje tokia mesa eksportuoja... todel sekmes 
medziokleje uzsienyje :DD


"Night" <vkumpikas@**gmail.com> wrote in message 
news:Xns9D68654E686D6vytistbslt@194.176.32.141...
> Uzsi#$sau kauriauti - niekaip nesigauna padoraus torskinio padaryti - 
> pastoviai mesa kieta. Perku
> jautiena is patikrinto mesininko - patikrinto, nes pazistamas seniai, imu 
> is jo ispjova ir su ja viskas ok.
> Troskiniui bandziau mente, krutinele - nu fig, kieta arba gumine gaunasi. 
> Paklausiau uosvienes, kaip ji
> guliasa daro - sako is kumpio. Nu ok, nusipirkau kumpio. Supjaustau 
> tokiais 2x2 - 2x1 cm gabaleliais, ant
> keptuves, apkepu (beje, po apkepimo tie gabaliukai tokie "medium rare" 
> visai skanus ir nekieti buvo :) ) su
> siek tiek druskos, siek tiek prieksoniu, dedu i troskintuva su morkytem ir 
> svogunais ir siek tiek vandes
> (supykau ant sultinio kubeliu - yra E621) uzvoziu dangti, ant mazos ugnies 
> apie valanda troskinu - kieta,
> dar pusvalandi - minkstesne, bet vis tiek nekas, pridedu paprikos ir 
> suverciu skarbonke pomirodu
> konservuotu,dar valanda - vis tiek norimo rezultato nepasiekiau. 
> Rezultate gavosi ~3 valandas... Bet kad
> gautrusi tokia trapi, kaip guliasas ir turetu buti - nu niekaip. Kur darau 
> esmine klaida?
>
> Is karto prasom atmesti sena ar netikusia (karves) mesa - zalia ji buvo 
> normali, pakankamai minksta ir
> skani - ragavau :)