Tema: Re: Troskinys "how to"?
Autorius: Daiva D.
Data: 2010-05-02 00:20:32
nu laba diena, yra limuzinų, ir nėra jų mėsa neįperkama.

"007" <nera@muilo.nu> wrote in message news:hri5fu$cab$1@trimpas.omnitel.net...
> durniu laivas... atsiminkit viena dalyka... Lietuvoje visa jautiena yra 
> pieniniu karviu mesos, jei nori troskink nors ir para ji bus kieta. Tikra 
> jautiena yra tik mesiniu galviju, kuri yra brangi ir mums lietuviam 
> neiperkama. Ukininkai Lietuvoje tokia mesa eksportuoja... todel sekmes 
> medziokleje uzsienyje :DD
> 
> 
> "Night" <vkumpikas@**gmail.com> wrote in message 
> news:Xns9D68654E686D6vytistbslt@194.176.32.141...
>> Uzsi#$sau kauriauti - niekaip nesigauna padoraus torskinio padaryti - 
>> pastoviai mesa kieta. Perku
>> jautiena is patikrinto mesininko - patikrinto, nes pazistamas seniai, imu 
>> is jo ispjova ir su ja viskas ok.
>> Troskiniui bandziau mente, krutinele - nu fig, kieta arba gumine gaunasi. 
>> Paklausiau uosvienes, kaip ji
>> guliasa daro - sako is kumpio. Nu ok, nusipirkau kumpio. Supjaustau 
>> tokiais 2x2 - 2x1 cm gabaleliais, ant
>> keptuves, apkepu (beje, po apkepimo tie gabaliukai tokie "medium rare" 
>> visai skanus ir nekieti buvo :) ) su
>> siek tiek druskos, siek tiek prieksoniu, dedu i troskintuva su morkytem ir 
>> svogunais ir siek tiek vandes
>> (supykau ant sultinio kubeliu - yra E621) uzvoziu dangti, ant mazos ugnies 
>> apie valanda troskinu - kieta,
>> dar pusvalandi - minkstesne, bet vis tiek nekas, pridedu paprikos ir 
>> suverciu skarbonke pomirodu
>> konservuotu,dar valanda - vis tiek norimo rezultato nepasiekiau. 
>> Rezultate gavosi ~3 valandas... Bet kad
>> gautrusi tokia trapi, kaip guliasas ir turetu buti - nu niekaip. Kur darau 
>> esmine klaida?
>>
>> Is karto prasom atmesti sena ar netikusia (karves) mesa - zalia ji buvo 
>> normali, pakankamai minksta ir
>> skani - ragavau :) 
> 
>