Tema: Re: grybų patiekalai
Autorius: Eglaina
Data: 2009-09-11 01:48:56
Praeita sestadieni Mazeikiuose, takart neskaiciavau, bet per 3 grybautojus radom apie 20 baravyku ir dvigubai tiek raudonikiu...
Treciadieni Kairenuose, link Mickunu, zmoniu maciau daugiau  nei grybu. Daugeli metu ten rytais pries darba lankaus, na bet tiek grybautoju dar neteko sutikti (7 ryto apie 50 zmoniu). Pintines suvestine per 3 valandas: 2 sveiki is 6 rastu baravyku, 30 silbaravykiu, 22 makavykai, kalpoku buvo, bet as ju nerenku ir viena kita voveruska. Dar pernai, is siu apylinkiu, tysdavom grybus kibirais, bet matomai kryyyze ir i miskus atejo :)
Siandien patikrinau Baltarusijos apylinkes, mazdaug 8 km uz Lavoriskiu pasienio punkto. Laimikis - 2 kibirai voveraiciu, keli silbaravykiai ir nevieno baravyko! Nieko nuostabaus, ten bulviakasis svarbiau nei grybai :)
Rytoj planuoju link Varenos dumti...

Beje, siemet grybavimui buvo isigytas aparaciukas vardu garmin 60cx. Atsiliepimas:  miskui - vedlys puikus, miestui - labai labai labai nepatogus. Su tokiu liguistu pomegiu grybauti kitamet reikes ir automobili  keisti i varoma visai keturiais :) 


"BigM" <mindaugask_NOSPAM@centras.lt> wrote in message news:h88073$rhf$1@trimpas.omnitel.net...
> kuriam regione ? :)
> 
> sekmadienį buvom Arvydų šiluose (prie Vilniaus/Nemenčinės), tai baravykų 0 
> :(
> 
> "servisas" <mes@esame.cia> wrote in message 
> news:h87uvq$pmc$1@trimpas.omnitel.net...
>> http://lt.wikipedia.org/wiki/Rauk%C5%A1l%C4%97tasis_gudukas
>>
>> Nu nafig tuos grybus ir kase. 3 diena is eiles miegot nueinu kazinkada. 
>> Sekmadieni 160 baravyku, vakar 198...
>> Cia giriuosi, galit nekreipt demesio:)
>