Tema: Re: grybų patiekalai
Autorius: Anita
Data: 2009-09-09 14:24:26
aga, valgymui vokietukus as irgi taip darau..

girdejau, kad voveraites saldytos gumines buna? o sudyti jas galima ir ar 
laikosi??


"bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message 
news:h87vd2$q9i$1@trimpas.omnitel.net...
> mes ziemai raugiam. Tokiu pat principu kaip agurkai - lapai, krapai 
> druska, pipiriukas... Skaniau nei sudyti.
> valgymui isvirus patroskinama su sviestu, grietine ir valgai su karstomis 
> bulvemis
>
> "Anita" <anita@anita.org> wrote in message 
> news:h87tla$nm6$1@trimpas.omnitel.net...
>> sveiki :)
>>
>> prisirinkau grybų. prisigrybavau taip sakant. į pintinę keliavo 
>> vokietukai
>> (kalpokai), baravykai ir voveruškos.. reik kazkaip juos paruost, kazka 
>> gero
>> padaryt, gal ziemai kazkiek palikt.
>> marinuot nemoku..
>> gal kas kokiais skaniais patiekalu receptais pasidalintumete? ir kaip
>> geriausiai issilaiko kalpokai? (marinuoti kiek zinau, neskanus)
>>
>>