Tema: Re: tiramisu
Autorius: Arj
Data: 2009-08-27 15:14:10
cia ir yra esme. 
realiai +- yra px tas receptas, cia kur kas svarbiau yra know-how.
ir butent tiramisu recepte, tas know-how yra ziaaaauuurrriiaaaii svarbiau uz tikslu recepta.

panasiai kaip ir kausiniu baltymus isplakti - atrodo paprastu 
paprasciausias veiksmas, ale kol dejo kas kaip, tai googlint teko :)

O smulkmenu ten yra daug, pradedant eiliskumu, baigiant nuansais, pvz suri reikia maisyti 
su saukstu o ne isplakti.
 
Jei darysi pirma karta - pradizia pasiziurek ar iseina kausinius isplakti, ir dar 
grietinele plak su standikliu - tada rezultatas gausis bent is tolo panasus.

Ir likerio dek daugiau - geriau valgysis :)


"Alijosius" <as@as.lt> wrote in message news:h716dl$i5b$1@trimpas.omnitel.net...
> Sveiki,
> 
> gal galit pametet isbandyta tiramisu recepta?
> Google'as rodo daug ir skirtingu, niekaip neatrenku, kiek is tikro kiausiniu 
> reikia - vieni rekia, kad 6 per daug, kiti - kad kaip tik. Zodziu, 
> neissirenku.
> 
> Turiu 500g mascarpone ir dideli paka ladyfingersu. :)
> Aciu. 
> 
>