Tema: Re: Turto draudimas - ka rinktis?
Autorius: T:\)
Data: 2011-10-10 09:35:25
oj klysti Vidai, nieko jie napsiema, jiems reikia pateikti tai ka jie nori matyti. 
O jei didziojio ketvirto kompanijos dar papildomai ir teikia konsultacijas tai paciai kompanijai tai jos tikrai pasiema duomenis tuos kuriuos nori matyti. Ir etika cia didziajma ketvertukui negalioja. Jei pasiziuretumete ju pajamu statistika, tai pamatytumete, kad didzioji pajamu dalis ne is audito o is "konsultaciju". Ir jau ne pirma karta nuskamba, kai bankai ir audito ketvertukas dirba ranka rankon vieni makliavoja, kiti siulo schemas kaip makliavoti, kad nebutu oficialiu kabliuku :)

T:)

"Vidas Makauskas" <vms@centras.lt> wrote in message news:j6ttdm$96i$1@trimpas.omnitel.net...
>> ir tai priklauso nuo to ar ji kale su eiliniu plaktuku ar su penumoplaktuku :)))
>> Bikit juokus, noresi su exceliu suhimichinsiu, noresiu ir ant kokios exaptos navizono scalos ar dar kokio beleberdos suhimichinsiu. Beje, hymychinti dar geriau ant viskiu super duper db kai himichintojas dirba ranka rankon su db administratoriumi (prgramuotojais). Nes tada gali vizualiai eiliniam vartotojui uzdeti visokiausiu apsaugu ir leidimu ir padaryti sistema "paspaudi konpke ir viskas padaryta" - kas labai graziai atrodys kontrolei ar tam paciam naiviam klientui, bet viduje gali sudeti rysius taip, kad be ilgo ir kruopstaus darbo neatsirinktum kaip is 2 litu, finale gaunasi 1.5 lito ir kur dingo 0.5 lito. :)
>> Arba kodel kasininkei nuskanavus batono barkoda, programa nuraso snikers batoneli :)
>> Zinoma, mases tvermes desnis galioja ir pinigams, tad anskciau ar veliau tai isaiskeja, bet "kruto" irankio turejimas rankoje  neuztikrina, kad vinis bus isviso ikaltas.
>>
>> T:)
>>
> Draudimo kompanijas tinkrina auditas. Kiek zinau - uzsienio firmu 
> filialai Lietuvoje. Jie taves nepraso pateikti axaptos duomenys, o patys 
> pasiima kas priklauso. Turiu omenyje minetas kompanijas.
> Ne apie tai pradejau. Kompanijose, kuriose apskaita exel'yje, draustis 
> pavojinga. O tokiu yra dauguma.