Tema: Keli klausimukai 1, 2, 3, 4 ...
Autorius: Audrius <xkalvisx(skliaustelius_ištrinti)@takas.lt>
Data: 2011-10-06 18:30:01
Taigi, prisirpo reikalas daryti klojinius, nusprendžiau klojinių nesinuomoti, o pirkti OSB plokštę, nes žadu ją panaudoti antrą kartą tvoros pamatukų liejimui. Tad klausimas toks, kaip geriau padengti OSB plokštę, kad liejant betoną ir jam stengstant kuo mažiau OSB plokštė įgertų drėgmės, kas paskiau gali atsiliepti plokštės lygumui po jos išdžiūvimo, aš lygtai masčiau ją padengti plėvele prišaudant kabėmis, bet nugirdau mintį, kad reikėtu ne plėvele dengti, bet sutepti plokštę kažkokiu tai tepalu, tik neaišku kokiu. Gal kolegos besistatantieji, ar jau pasistatę pasidalins mintimis, kaip čia neskausmingai prasisukus? Plokštės bus apie 100m2 ir 25mm storio.

Toliau dėl medžiagų, na stiroduro turbūt pigiau kaip 390 už 1m3 nelabai rasiu, tad gal kas užuodėte kur pigiau įsigyti 25mm storio OSB plokštės, kolkas prašoma kaina yra 25,8 lt už 1m2.

Taigi dar reikalinga mediniai pagaliukai 5x5cm apie 200m arba 0,5m3, na iš bėdos galima ir visą kubą paimti(vėliau stogo rekonstrukcijai sueis). Norėtusi pigiau nei sen ukuose metrais pirkti.

Taigi, kokios mintys kolegos?
DĖKUI