Tema: Re: danga virtuveje
Autorius: Dainiushas
Data: 2011-10-07 10:27:46
nu jei tai yra tikra virtuvė ir intensyviai naudojama pagal paskirtį, 
tai gal. Bet jei tai tik virtuvės zona ir ten nėra organizuojami jokie 
kulinariniai show - manau tikrai tokių problemų nebus.

On 10/07/2011 10:24 AM, eimaz wrote:
> na gal dažniau trinamas, plaunamas ir t.t. vienu žodžiu, kaip supratau,
> nėra didelė bėda jis virtuvėje. tiek ir norėjau nusiraminimui :)
>
> "Dainiushas" wrote in message news:j6l5oa$bf1$1@trimpas.omnitel.net...
>
> dabar bandau sugalvot, o kodėl laminatas virtuvės zonoj turėtų labiau
> nusitrint?
>
> On 10/06/2011 11:41 PM, eimaz wrote:
>> na čia ne sau. man ir plytelės su šildomom grindim tinka :)
>> tiesiog vienas PC konsultantų paaiškino, kad virtuvėje jei dėti, tai tik
>> 33-34 klasės, nes 32 prasitrins. tai todėl ir užklausiau čia, galvojau
>> gal kas naudoja ir turi patirties?
>> bet jei sakai, kad laminatas už kamšti atsparesnis, tuomet manau drąsiai
>> galima dėti laminatą.
>>
>> "Dainiushas" wrote in message news:j6l1mr$6td$4@trimpas.omnitel.net...
>>
>> nu jei laminatą žadi pratrint, tai kamštis tuo labiau trinsis :)
>>
>> Pas mane kamštis, per du metus apart kelių duobelių nuo kritusių indų,
>> viskas OK. Džiugina tuo, kad šiltas ir smagus vaikščiot
>>
>> On 10/06/2011 06:55 PM, eimaz wrote:
>>> Visame bute bus klojamas 32 klasės laminatas. ar galima kloti tokį ir
>>> virtuvės zonoje ar per kažkuri laiką prasitrins jis? gal kas naudojat ir
>>> turit praktikos? plytelių nenorima. kas dar lieka, jei tikrai negalima
>>> dėti tokio? kamštis? sudurti su 33-34 klasės laminatu?
>>
>