Tema: Re: danga virtuveje
Autorius: Ignas
Data: 2011-10-07 08:54:58
tai tam ir naudojamas "zalias" laminatas (kazkas cia jau 6 metus trina), jis 
impregnuotas ...

"Driven" <ka?@sakei.lt> wrote in message 
news:j6m1n6$2km$1@trimpas.omnitel.net...
> Vienintele problema dregme gali buti. Kadangi virtuveje san. mazgas ir 
> siaip su vandeniu dirbama, koks bliudas gali iskrist su vandeniu :) Cia 
> vienintelis faktorius, kodel gali but problematiskas laminatas.
>
> Rekomenduoju kaip ir kai kurie kamstine danga. Tik geriau neklijuojama. 
> Tik tiek, kad bus brangiau.
>
> "eimaz" <eimaz@nomail.lt> parašė naujienų 
> news:j6kj2p$k2f$1@trimpas.omnitel.net...
>> Visame bute bus klojamas 32 klasės laminatas. ar galima kloti tokį ir 
>> virtuvės zonoje ar per kažkuri laiką prasitrins jis? gal kas naudojat ir 
>> turit praktikos? plytelių nenorima. kas dar lieka, jei tikrai negalima 
>> dėti tokio? kamštis? sudurti su 33-34 klasės laminatu?
>