Tema: Re: danga virtuveje
Autorius: Ignas
Data: 2011-10-07 08:53:26
cia gal apie kokio restorano virtuve sneka... :))

"Dainiushas" <skirdain@gmail.com> wrote in message 
news:j6l5oa$bf1$1@trimpas.omnitel.net...
> dabar bandau sugalvot, o kodėl laminatas virtuvės zonoj turėtų labiau 
> nusitrint?
>
> On 10/06/2011 11:41 PM, eimaz wrote:
>> na čia ne sau. man ir plytelės su šildomom grindim tinka :)
>> tiesiog vienas PC konsultantų paaiškino, kad virtuvėje jei dėti, tai tik
>> 33-34 klasės, nes 32 prasitrins. tai todėl ir užklausiau čia, galvojau
>> gal kas naudoja ir turi patirties?
>> bet jei sakai, kad laminatas už kamšti atsparesnis, tuomet manau drąsiai
>> galima dėti laminatą.
>>
>> "Dainiushas" wrote in message news:j6l1mr$6td$4@trimpas.omnitel.net...
>>
>> nu jei laminatą žadi pratrint, tai kamštis tuo labiau trinsis :)
>>
>> Pas mane kamštis, per du metus apart kelių duobelių nuo kritusių indų,
>> viskas OK. Džiugina tuo, kad šiltas ir smagus vaikščiot
>>
>> On 10/06/2011 06:55 PM, eimaz wrote:
>>> Visame bute bus klojamas 32 klasės laminatas. ar galima kloti tokį ir
>>> virtuvės zonoje ar per kažkuri laiką prasitrins jis? gal kas naudojat ir
>>> turit praktikos? plytelių nenorima. kas dar lieka, jei tikrai negalima
>>> dėti tokio? kamštis? sudurti su 33-34 klasės laminatu?
>>
>