cia gal apie kokio restorano virtuve sneka... :)) "Dainiushas" <skirdain@gmail.com> wrote in message news:j6l5oa$bf1$1@trimpas.omnitel.net... > dabar bandau sugalvot, o kodėl laminatas virtuvės zonoj turėtų labiau > nusitrint? > > On 10/06/2011 11:41 PM, eimaz wrote: >> na čia ne sau. man ir plytelės su šildomom grindim tinka :) >> tiesiog vienas PC konsultantų paaiškino, kad virtuvėje jei dėti, tai tik >> 33-34 klasės, nes 32 prasitrins. tai todėl ir užklausiau čia, galvojau >> gal kas naudoja ir turi patirties? >> bet jei sakai, kad laminatas už kamšti atsparesnis, tuomet manau drąsiai >> galima dėti laminatą. >> >> "Dainiushas" wrote in message news:j6l1mr$6td$4@trimpas.omnitel.net... >> >> nu jei laminatą žadi pratrint, tai kamštis tuo labiau trinsis :) >> >> Pas mane kamštis, per du metus apart kelių duobelių nuo kritusių indų, >> viskas OK. Džiugina tuo, kad šiltas ir smagus vaikščiot >> >> On 10/06/2011 06:55 PM, eimaz wrote: >>> Visame bute bus klojamas 32 klasės laminatas. ar galima kloti tokį ir >>> virtuvės zonoje ar per kažkuri laiką prasitrins jis? gal kas naudojat ir >>> turit praktikos? plytelių nenorima. kas dar lieka, jei tikrai negalima >>> dėti tokio? kamštis? sudurti su 33-34 klasės laminatu? >> >