Tema: Re: danga virtuveje
Autorius: eimaz
Data: 2011-10-07 10:24:36
na gal dažniau trinamas, plaunamas ir t.t. vienu žodžiu, kaip supratau, nėra 
didelė bėda jis virtuvėje. tiek ir norėjau nusiraminimui :)

"Dainiushas"  wrote in message news:j6l5oa$bf1$1@trimpas.omnitel.net...

dabar bandau sugalvot, o kodėl laminatas virtuvės zonoj turėtų labiau
nusitrint?

On 10/06/2011 11:41 PM, eimaz wrote:
> na čia ne sau. man ir plytelės su šildomom grindim tinka :)
> tiesiog vienas PC konsultantų paaiškino, kad virtuvėje jei dėti, tai tik
> 33-34 klasės, nes 32 prasitrins. tai todėl ir užklausiau čia, galvojau
> gal kas naudoja ir turi patirties?
> bet jei sakai, kad laminatas už kamšti atsparesnis, tuomet manau drąsiai
> galima dėti laminatą.
>
> "Dainiushas" wrote in message news:j6l1mr$6td$4@trimpas.omnitel.net...
>
> nu jei laminatą žadi pratrint, tai kamštis tuo labiau trinsis :)
>
> Pas mane kamštis, per du metus apart kelių duobelių nuo kritusių indų,
> viskas OK. Džiugina tuo, kad šiltas ir smagus vaikščiot
>
> On 10/06/2011 06:55 PM, eimaz wrote:
>> Visame bute bus klojamas 32 klasės laminatas. ar galima kloti tokį ir
>> virtuvės zonoje ar per kažkuri laiką prasitrins jis? gal kas naudojat ir
>> turit praktikos? plytelių nenorima. kas dar lieka, jei tikrai negalima
>> dėti tokio? kamštis? sudurti su 33-34 klasės laminatu?
>