Tema: Re: Ar realu?
Autorius: Makauskas Vidas
Data: 2009-04-09 15:24:20
> nuo to reikėjo ir pradėti :)
> sau tokio fuflo niekada nesidarytum
> 
Leisk paklausti kur perki medziagas. Senukai? Akropolis? Moki vezi? Lenkijoje? Tada daugiau 10,000 nemokeciau. 
Pavyzdziui pirkau ispaniskas II rusies sienu plyteles po 23 litus/m2. Pats klijavau todel rusiavau ir suklijuotu neatskirsi nuo tuo metu buvusiu po 39 lt/m2. Kainu skirtumas dvigubas, o rezultate skirtumo jokio. Kad rezultatas skirtusi tektu moketi uz eilines plyteles virs 100 lt/m2. Net ir tiek mokant rezultata gali tureti kaip su plytelemis po 20 lt/m2. Pavyzdziui grindu plyteliu grindys turi buti taip suklijuotos, kad i tarpeli peilis nelystu. Galiu buti tikras, kad daugelis nera mates tokiu grindu...
Todel, jeigu savo name nepajegsiu sudeti 33 klases laminato su aliuminio uzraktais po 100 litu/m2 tai nematau jokio poreikio uz laminata moketi daugiau kaip keliolika litu, nes laminatas uz keliolika litu ar uz 40 ar uz 60 litu rezultate yra tas pats fuflo, bet neka blogesnis uz paketa ar masyva, jeigu is jo nera suformuotas rastas. Tai paleisti vejais pinigai.
Savo dabartiniame bute padariau taip, kad eilinis pilietis galetu pasakyti, kad tai geriau uz "euroremonta", o tai, kad lango paketas ne 3 stiklu, o 2 stiklu, eiliniam pirkejui visiskai nerupi. Esme tame, kad nera jokio poreikio "kartonke" isciucinti, nes nuo to kartonke netaps rumais.