Tema: Re: laiptinės elektros skaitiklio įteisinimas atskirirai nuo namo bendrijos
Autorius: Gintas
Data: 2011-01-22 14:24:29
Na, kadangi bendra saskaita guls ant visu namo bendrasavininku-gali koks is ju, tau ir i barzda pasiulyt. Atvejis panasus i ta, kai keliese sumasto savo masinas apsviesti nakti, pakabindami lauke dideli sviestuva, o uz jo sunaudota energija, prisimeta ir senuciuke, kuri gyvenime masinos ner turejusi. KOLEKTYVINE atsakomybe uz viska kas bendra, nes esat BEDNRASAVININKAI.. 

"Vasaris" <none@none.none> wrote in message news:ihegaf$g4v$1@trimpas.omnitel.net...
> "Gintas" <netikrass@adresas.lt> wrote in message news:ihcjua$9d7$1@trimpas.omnitel.net...
>> Iskart pasakau: teisiskai namas (ar jo bendros patalpos-kaip patogiau)  turi kruva bendrasavininku. NEGALIMA atsiskirti vienos laiptines elektros, kaip negalima atskirti ir stogo gabalo virs jusu laiptines, ar vien jusu laiptines siluminiu nuostoliu. Kolukis-tokia reziume. Yra BENDROSE patalpose naudojama elektra, bendru patalpu siluminiai nuostoliai.VISI bendrasavininkai privalo susimesti:) 
> 
> 
> Tai pagal patį gaunasi taip, kad apsimoka dabar pat nupirkti elektrinių radiatorių, sukabinti laiptinėje ir palinti iki negaliu, tikintis, kad bendra sąskaita bus padengtas dalinis asmeninių patalpų šildymas, iš šilumos, gautos iš laiptinės?