Tema: Re: + _ 1 m2 kaina
Autorius: T:\)
Data: 2009-01-19 18:31:22
nezinau reikia skaiciuoti :)
Krosneles kiek sau ziurejau jotul uz 4400, scan (ta pamenu anderson 8 ar kaip vadinosi) iki 6000, kaminas sake apie 400 lt/m. Tai manau i 10 klt turetum tilpti.
Na o del namuko,tai buvo cia kazkas idejas nuoroda su mediniais namais - vasarnamiais. Jie nedideli, sienos nestoros (berod 10 cm), bet juos gamina ir standartinius (tada gali du tokius suporuoti) arba pagal projekta. Juos greita pastato. Pamatu rimtu nereiktu, galetum ir pats pasidaryti, atvaziuotu surinktu medinuka, tada savo jegom sienas is lauko papildomai apsisiltini pz 15 cm vatos, ar kokia ekovata. Stoga irgi apsiltinti nesudetinga paciam. Viduje sienas palieki medines, telieka san.mazga isiregti ir baldus susirinkti :) Gali is vis komforta pasidaryti pastatydamas kondicionieriu su sildymu. Mazam plotui uzteks, o dar malkelem dasidursi :)
Na ir gyveni sau vargo nematydamas :)
Jei bus viskas gerai, tai dabartini busta paliksiu vaikams, o pats kelsiuos i panasu namuka kokiam mazesniam miestuke, ar diesniopakrastyje. Koks skirtumas kur pensija gausi :)

T:)

"aviliux" <aviliux@takas.lt> wrote in message news:gl2809$tlj$1@trimpas.omnitel.net...
> "T:)" <durniu@laivas.lt> wrote in message news:gl1frj$fkk$2@trimpas.omnitel.net...
>> Bet yra ir kita alternatyva, jei imti nama (bet maza) su nebloga silumos izoliacija pvz medinukas papildomai apsiltintas,kuriame butu pvz 3-4 kambariai po koki 15 kv.m max. tai uztektu ir malkines krosneles. Tada imi koki jotul, statai kamina namo viduryje, dar gal ortakius. ir turi sildyma :) Tik tai labiau tiktu sodybai, o ne nuolat gyvenamam namui, nes reikes pastoviai kurenti. 
> 
> 
>    tai po kiek tokis gaunasi ?
> -- 
> 
> 
> Vilius 
> www.config.lt
>