Tema: Re: Duonkepė 2
Autorius: bzik
Data: 2012-03-07 17:45:55
taip - padėt išmaišyt, perjungt programas. Maniškėj ruginės duonos programos taip pat nėra

"amenox" <amenox@gmail.com> wrote in message news:jj7v5s$eq3$1@trimpas.omnitel.net...
> Ta prasme reik žaistis su tuo pamaišymu ir paskui perjunginėt programas? O 
> pilnai automatizuoto būdo nėra? Na tipo viską sumetei uždarei ir atidarei. 
> :)
> 
> "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message 
> news:jj7uq0$ef6$1@trimpas.omnitel.net...
>> kiek kepėm, naudodavom taip, kaip pataria rusai. Viskas gaunasi.
>>
>> "amenox" <amenox@gmail.com> wrote in message 
>> news:jj7spv$cg6$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Na kad nekurt naujos temos. Visų pirmą dėkui visiems už receptus. Bet va
>>> iškilo problema, 2500 modelis nepalaiko juodos duonos, nėra išvis tokio
>>> programos punkto kaip kad 2501. Kažkas mane čia apgavo truputį, gal 
>>> netyčia.
>>> :) Vien žo su kvietiniais miltais jau pasižaidžiau, viskas čiki gaunas,
>>> norisi padaryti juodą. Su maišykle viskas aišku, užsakyt jokių problemų, 
>>> bet
>>> kokią naudot programą? Radau rusų forumuos visokių gudrių dalykų su 
>>> raugu,
>>> bet ten truputį keistai atrodo su maišymu, kuomet reikia šiam devaisui 
>>> padėt
>>> maišyt, paskui nutraukinėt programą (arba numaut maišyklę) ir perjunkti į
>>> kepimą. Gal kas turit 2500 ir atrado kokį gudrų ir paprastą būdą kaip 
>>> pakept
>>> juodą duonytę pasinaudojant esamomis programomis? :) Rusai teigia kad 
>>> juodai
>>> duonai blogai du maišymai, kas iš principo beveik visuose programose yr.
>>>
>>> P.S. Beje, atsisiunčiau manualą RU kalba ir tik vėliau pastebėjau kad
>>> skiriasi programos EN ir RU variantuose, škias rusų rinkai gaminamas 
>>> kažkoks
>>> modernizuotas 2500, ten programų mažiau. Būkit atsargūs su proporcijom. 
>>> :)
>>>
>>> "lllll" <mail@freemail.lt> wrote in message
>>> news:ji2a06$dvh$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> www.delona.lt - šita čia, žinau jau :)
>>>> P.S. Jei kam reikia Vilniuje galiu natūraliu ruginiu raugu pasidalint
>>>> (vanduo + miltai, jokio cukraus, mielių ar pan.).
>>>>
>>>> lllll
>>>>
>>>> "mykolas"  wrote in message news:ji0mlh$8jp$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>
>>>> On 2/2/2012 10:44 AM, lllll wrote:
>>>>> Mano knygutės receptūroj nurodyta, kad tik ciabatos tešlą užminkyt
>>>>> galima, o pabaigt kept liepia orkaitėj....
>>>>>
>>>>> lllll
>>>>>
>>>>> "499" wrote in message news:jgc9t3$q4$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>
>>>>> O ciabata eina iskept sitoje pragaro masinoje?
>>>>>
>>>>>
>>>>> "amenox" wrote in message news:jg8e58$m3c$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>
>>>>> Heh, na kadangi užsakyta 2500 ir turbūt šiandien atvyks, gal kas galit
>>>>> pasidalinti kokiu laiko patikrintu receptų su tiksliom proporcijom?
>>>>> Norisi
>>>>> kad pirmas kartas gautųsi normaliai. :) Paskui jau žinoma
>>>>> paeksperimentuosiu
>>>>> daugiau.
>>>> pries metus pirkau zmonai kaledoms electrolux duonkepe, nors raso, kad
>>>> geriausia yra panasonic.
>>>> zmona kepti patingi, tai daugiausiai as zaidziau. vln yra tokia
>>>> parduotuve tai ten kepimui produktu, seklu borodino duonai (kardamono
>>>> atrodo) yra ir saip jau raugo sauso gali pasirinkti.
>>>> Pries holiday inn viesbuti, atrodo lvovo g pradzioje...
>>>