Tema: Re: "Gyvas" alus madoje
Autorius: trickyvic
Data: 2010-11-08 19:12:49
O dideliuose korporacijoms priklausianciuose bravoruose teko pasisukiot?
Gal tie vidutinio dydzio bravorai, taip jau nepashkudina alaus... Bet 
kad del milteliu tai yra faktas kaip blynas, bet aisku visiems neirodysi.
Siurskis wrote:
> Ot ir neteisus....esu birzietis ir visose daryklose daznai buvauju,nes 
> visi savininkai-draugai.Pats maciau,kaip daro....kur "griesija",tai del 
> granuliuotu apiniu....
> 
> "trickyvic"  wrote in message news:ib3alh$5hg$1@trimpas.omnitel.net...
> 
> Toxi as jau tau siunciau linkus apie miltelini alu, bet turbut iki siol
> netiki ir vistiek manai, kad daryklos ishsiuncia baltomis drobemis
> isisupusias geltonakses, kurios sienauja lauka, stato gubas, o po to
> spragilais kulia grudus o po to visa ta geri senutelis aludaris Liauska,
> savo darbo nuvargintomis rankomis pila i butelius ir "uzfolguoja" su
> tokiu mediniu plaktukeliu...
> Kita vertus beabejo visi bravorai tiesiog atsistos ir savanoriskai
> prisipazins kad naudoja miltelius
> 
> Toxis@ze_yvil_place wrote:
>> gal galima plachiau ir su shaltiniais? nes ash tikrai ieshkojau 
>> duomenu apie musishkius sidrus ir atvirai, nieko neradau - ar tai liks 
>> eilinis pirstelejimas i vandeni?
>>
>> ash tikrai sutinku, kad visokie saku kissai ar fizzai nera "tikri 
>> sidrai", bet gal galima kokiu nors duomenu apie miltelius?
>>
>> mano duomenys sako, kad tai tas pats boska - obuoliu ishrugos pridetos 
>> belekiek cukraus, stabilizatoriaus, papildomu skoniu ir uzhgazuotos, 
>> bet ash vistiek norechiau tamstos shaltiniu apie miltelius
>> "locked" <mmr@centras.lt> wrote in message 
>> news:ib1i12$8b8$1@trimpas.omnitel.net...
>>> nu apie sidrus, tai ten tikrai sudas (galima sakyt praktiskai is 
>>> milteliu)
>>> bent musiskiuose, o ne normaliai is sulciu fermentuotas
>>>
>>> tad tai nelabai tikes pavyzdys kaip reik saipytis is runkeliu
>>>
>