Tema: Picos padas - pasidalinsiu
Autorius: Night
Data: 2010-11-08 15:28:03
Vakar kazkaip pavayko pagaminti pada picai ir pacia pica, atrodo skaniausia koki yra teke daryti - 
proporcijos visada budavo skirtingos. Dabar, manau, pasidalinsiu:

~400 g miltu
~20 g mieliu
1 a.s. druskos (gal kiek ir daugiau galima buvo ideti)
1 a.s. cukraus
1 v.s. alyvuogiu aliejaus
Silto vandens

Mieles istirpinau vandeny, viska i bliuda, isminkiau tesla, palikau siek tiek pastoveti (pusvalandi gal)

Gavosi 2 dideli ploni padai, per visa bleka orkaites. Man padas visad gaudavosi kietokas, o sikart buvo 
minkstas ir skanus, net krastai, kur storiau ir ingridientu nera.

Tiesa, vienas giminaitis isasikino, kad picos esme yra padaze, kuri tepi ant pado. Keciupo niekad 
nenaudoju. Dariau sekanciai - pomidoru pasta, druska, pipirai pagal skoni, slakelis alyvuogiu aliejaus, 
raudoneliai (nemazai), cesnakas (nedaug). 

Ingridientuis vienai picai dejau ant surio, kitai po suriu - kadangi surio is principo labai daug nemegstu, tai 
dejau saikingai - esminio skirtumo nepastebejau.

Kepiau 14 minuciu 200 laipsniu su ventiliatorium.

Skanaus.