Tema: Re: Picos padas - pasidalinsiu
Autorius: Night
Data: 2010-11-08 16:01:34
Zinai, visad ir kepdavau ant max, gal 250 ir trumpai. Bet gal del to padas kietas gaudavosi? Dabar 
kazkaip uzsisvajojau, ijungiau orkaites rezima "pica" ir tiek ziniu.

Justas <mute@localhost.net> wrote in
news:ib8v86$bps$1@trimpas.omnitel.net: 

> Kita karta pabandyk ant temperaturos maksimumo pakept
> 
> 2010.11.08 15:28, Night raÅ Ä—:
>> Vakar kazkaip pavayko pagaminti pada picai ir pacia pica, atrodo
>> skaniausia koki yra teke daryti - proporcijos visada budavo
>> skirtingos. Dabar, manau, pasidalinsiu: 
>>
>> ~400 g miltu
>> ~20 g mieliu
>> 1 a.s. druskos (gal kiek ir daugiau galima buvo ideti)
>> 1 a.s. cukraus
>> 1 v.s. alyvuogiu aliejaus
>> Silto vandens
>>
>> Mieles istirpinau vandeny, viska i bliuda, isminkiau tesla, palikau
>> siek tiek pastoveti (pusvalandi gal) 
>>
>> Gavosi 2 dideli ploni padai, per visa bleka orkaites. Man padas visad
>> gaudavosi kietokas, o sikart buvo minkstas ir skanus, net krastai,
>> kur storiau ir ingridientu nera. 
>>
>> Tiesa, vienas giminaitis isasikino, kad picos esme yra padaze, kuri
>> tepi ant pado. Keciupo niekad nenaudoju. Dariau sekanciai - pomidoru
>> pasta, druska, pipirai pagal skoni, slakelis alyvuogiu aliejaus, 
>> raudoneliai (nemazai), cesnakas (nedaug). 
>>
>> Ingridientuis vienai picai dejau ant surio, kitai po suriu - kadangi
>> surio is principo labai daug nemegstu, tai dejau saikingai - esminio
>> skirtumo nepastebejau. 
>>
>> Kepiau 14 minuciu 200 laipsniu su ventiliatorium.
>>
>> Skanaus.