Tema: Re: "Gyvas" alus madoje
Autorius: trickyvic
Data: 2010-11-06 12:29:05
Toxi as jau tau siunciau linkus apie miltelini alu, bet turbut iki siol 
netiki ir vistiek manai, kad daryklos ishsiuncia baltomis drobemis 
isisupusias geltonakses, kurios sienauja lauka, stato gubas, o po to 
spragilais kulia grudus o po to visa ta geri senutelis aludaris Liauska, 
savo darbo nuvargintomis rankomis pila i butelius ir "uzfolguoja" su 
tokiu mediniu plaktukeliu...
Kita vertus beabejo visi bravorai tiesiog atsistos ir savanoriskai 
prisipazins kad naudoja miltelius

Toxis@ze_yvil_place wrote:
> gal galima plachiau ir su shaltiniais? nes ash tikrai ieshkojau duomenu apie musishkius sidrus ir atvirai, nieko neradau - ar tai liks eilinis pirstelejimas i vandeni?
> 
> ash tikrai sutinku, kad visokie saku kissai ar fizzai nera "tikri sidrai", bet gal galima kokiu nors duomenu apie miltelius?
> 
> mano duomenys sako, kad tai tas pats boska - obuoliu ishrugos pridetos belekiek cukraus, stabilizatoriaus, papildomu skoniu ir uzhgazuotos, bet ash vistiek norechiau tamstos shaltiniu apie miltelius
> "locked" <mmr@centras.lt> wrote in message news:ib1i12$8b8$1@trimpas.omnitel.net...
>> nu apie sidrus, tai ten tikrai sudas (galima sakyt praktiskai is milteliu)
>> bent musiskiuose, o ne normaliai is sulciu fermentuotas
>>
>> tad tai nelabai tikes pavyzdys kaip reik saipytis is runkeliu
>>