Tema: AW: Balzamiko actas - kur deti? :)
Autorius: ALORA
Data: 2010-03-04 17:59:43
sunku pasakyt, nebandžiau :) bet gal ilgiau pamarinavus ir nieko.

"Bra" <grazina@dextera.lt> schrieb im Newsbeitrag 
news:hmo80s$6vu$1@trimpas.omnitel.net...
> Oh, bandysim su tamsiuoju balzamiku. Turiu ta buteliuka jau koks psumetis, 
> o daugiau nei kad salotos, su juo nieko nesugalvoju. Kazin kaip gautusi 
> visas gabalas mesos, ne juostelem...
>
>
>
> "ALORA" <aloros@noutas.belekur> wrote in message 
> news:hmo7b9$5uo$1@trimpas.omnitel.net...
>> na... k�rybi�kai :) Baltai m�sai imu balt� balzamik�, raudonai tams�, bet 
>> ne tuos tir�tus, brangiuosius, o paprastus, vandens konsistencijos. 
>> Balzamikas yra ma�iau r�g�tus, nei actas, tai galima negail�ti. 
>> Pauk�tienai - baltas balzamikas, druska, granuliuotas �esnakas (geriausia 
>> stambesn�m granul�m, ne milteliais), druska (reikia labai ma�ai), balti 
>> pipirai. Raudonai m�sai tamsus balzamikas, pipir� mi�inys arba kelios 
>> ank�tys �ilio, druska ir �alias �esnakas. Marinuoti reikia labai trumpai, 
>> pauk�tien� galima gaminti i� karto, raudonai m�sai 15 min. pakanka, nors 
>> da�nai irgi i� karto gaminu. Toki� pauk�tien� da�niausia kepam ant 
>> grilio, o raudon� m�s� keptuv�j, labai tinka smulkiom juostel�m 
>> supjaustytai kiaulienai arba jautienai, arba mi�iniui.
>>
>> "Bra" <grazina@dextera.lt> schrieb im Newsbeitrag 
>> news:hmnlng$995$1@trimpas.omnitel.net...
>>>O kai mesyte marinuoti, gal pasidalinsit...? :)
>>>
>>
>
>
>