Tema: Re: Balzamiko actas - kur deti? :)
Autorius: Braške
Data: 2010-03-04 14:11:08
Oh, bandysim su tamsiuoju balzamiku. Turiu ta buteliuka jau koks psumetis, o 
daugiau nei kad salotos, su juo nieko nesugalvoju. Kazin kaip gautusi visas 
gabalas mesos, ne juostelem...



"ALORA" <aloros@noutas.belekur> wrote in message 
news:hmo7b9$5uo$1@trimpas.omnitel.net...
> na... kūrybiškai :) Baltai mėsai imu baltą balzamiką, raudonai tamsų, bet 
> ne tuos tirštus, brangiuosius, o paprastus, vandens konsistencijos. 
> Balzamikas yra mažiau rūgštus, nei actas, tai galima negailėti. 
> Paukštienai - baltas balzamikas, druska, granuliuotas česnakas (geriausia 
> stambesnėm granulėm, ne milteliais), druska (reikia labai mažai), balti 
> pipirai. Raudonai mėsai tamsus balzamikas, pipirų mišinys arba kelios 
> ankštys čilio, druska ir žalias česnakas. Marinuoti reikia labai trumpai, 
> paukštieną galima gaminti iš karto, raudonai mėsai 15 min. pakanka, nors 
> dažnai irgi iš karto gaminu. Tokią paukštieną dažniausia kepam ant grilio, 
> o raudoną mėsą keptuvėj, labai tinka smulkiom juostelėm supjaustytai 
> kiaulienai arba jautienai, arba mišiniui.
>
> "Bra" <grazina@dextera.lt> schrieb im Newsbeitrag 
> news:hmnlng$995$1@trimpas.omnitel.net...
>>O kai mesyte marinuoti, gal pasidalinsit...? :)
>>
>