Tema: AW: Balzamiko actas - kur deti? :)
Autorius: ALORA
Data: 2010-03-04 13:59:38
na... kūrybiškai :) Baltai mėsai imu baltą balzamiką, raudonai tamsų, bet ne 
tuos tirštus, brangiuosius, o paprastus, vandens konsistencijos. Balzamikas 
yra mažiau rūgštus, nei actas, tai galima negailėti. Paukštienai - baltas 
balzamikas, druska, granuliuotas česnakas (geriausia stambesnėm granulėm, ne 
milteliais), druska (reikia labai mažai), balti pipirai. Raudonai mėsai 
tamsus balzamikas, pipirų mišinys arba kelios ankštys čilio, druska ir 
žalias česnakas. Marinuoti reikia labai trumpai, paukštieną galima gaminti 
iš karto, raudonai mėsai 15 min. pakanka, nors dažnai irgi iš karto gaminu. 
Tokią paukštieną dažniausia kepam ant grilio, o raudoną mėsą keptuvėj, labai 
tinka smulkiom juostelėm supjaustytai kiaulienai arba jautienai, arba 
mišiniui.

"Bra" <grazina@dextera.lt> schrieb im Newsbeitrag 
news:hmnlng$995$1@trimpas.omnitel.net...
>O kai mesyte marinuoti, gal pasidalinsit...? :)
>