Tema: Re: Naujai nauji alai
Autorius: Toxis
Data: 2010-01-17 18:53:13
mmm.. karshta su medum avilys savo laiku skanu turedavo!

"pragäras" <briuseliokopustas@hotmail.com> wrote in message 
news:hiuetg$5dc$1@trimpas.omnitel.net...
> o tai karšto naminio alaus su medumi neteko ragaut ? :O ir siaip tai 
> greičiausiai problema jusyse (nors pats šalto su medumi, matyt, bučiau ne 
> mėgėjas :)
>
> "monaxas" <ish_kur_mergaitei_tiek_drasos@tiek.valios.gelezhines> wrote in 
> message news:hisu5h$1ir$1@trimpas.omnitel.net...
>> Mano gyvenime buvo keltas skanių dalykų su medaus etikete:
>> lazdynų riešutai su medumi,
>> pūsti ryžiai su medumi
>> ir netgi ką tik išsuktas medus (su medumi, aišku),
>> bet problema yra tas karšto pastovėjusio medaus skonis šaltame šviežiai 
>> pasirodžiusiame aluje.
>>
>> O žinutę rašiau kai vis dar gurkšnojau Tauro ekstrą supiltą į bokalą.
>>
>>
>> "pragäras" <briuseliokopustas@hotmail.com> wrote in message 
>> news:hisolk$r9e$1@trimpas.omnitel.net...
>>> čia tu visą šitą žinią parašei po vienos bonkės tauro ir kelių raw 
>>> gurkšnių? :) o šiaip tai keistas sprendimas pirktį alų su medumi, jei 
>>> "...ir tas (mano nekenčiamas) medaus prieskonis..."
>>>
>>