Tema: Re: Karsti sumustiniai
Autorius: Insane
Data: 2009-10-09 09:17:58
as panasiai darau, tai kartais jei koks kumpelis voliojasi, tai dar 
ipjaustau smulkiai, tik kepu ne orkaitej, o ant keptuves.. pradziai surio 
puse ant keptuves, paskui kita .. Man kazkaip kurkas greiciau buna :)


"tds" <no@email.com> wrote in message 
news:hamkbk$eu1$1@trimpas.omnitel.net...
> panasisi sestadienio/sekmadienio pusryciams darom.. tiktai be svogunu, tik 
> tarkuotas suris + kiausinis, suplakam, tepam ant batono ir i orkaite...
>
> "Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message 
> news:hamjb9$dj7$1@trimpas.omnitel.net...
>> na, nezinau ar tai prie vyno, bet sestadienio pusryciams tikrai tiks:
>> fermentini suri, svoguna sutarkuojame burokine tarka, imushame kiaushini, 
>> ismaishome. uzhtepame bulkyte margarinu, ir sumaishyta mase tepame ant 
>> bulkos,tada 15 min shauname i 190C orkaite.
>> "hedgehogus paiuricus" <ezimantas@gmail.com> wrote in message 
>> news:hal2dq$egl$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Arteja metas, kai nebedziugins iskylavimas lauke ir teks tunot namie 
>>> uginant
>>> lasini.. Kokius jus karstus sumustinius kepat ar uzkandeles darot prie
>>> vyno/alaus/kokteiliu su mintim sutrumpint ilgus vakarus?
>>>
>>> -- 
>>> eM
>>>
>>>
>>>
>>
>
>