Tema: Re: refinansavimo kaštai
Autorius: Mindaugas T
Data: 2012-08-09 17:02:50
Ir?
Tai sutiko bankas pratęsti terminą dar 6 mėn su ta pačia marža ar ne?
Kuo nauja sutartis skiriasi nuo dabartinės?

> Pas mane sutartyje viskas aiškiai parašyta ką turiu padaryti, per 12 mėn. informuoti banką apie 100%, jei yra kitos šalies įtaka dėl ko pridavimas negalimas aš turiu informuoti banką ir pateikti bankui raštą(parašė ir pasirašė pats statytojas) patvirtinantį faktą, kad nepriduota dėl tračios šalies - statytojo. Po rašto pateikimo dvišaliu mano ir banko sutarimu pridavimo terminas pratęsiamas 6 mėn. O va tas dvišalis susitarimas - naujos sutarties persirašymas su maržos peržiūra, jei nesusitariu su banku jis man +1% prie esamos maržos.
>
> Viskas ką privalau įvykdyti - atlikta, tik su banku dar tampausi, nes sutarties nenoriu persirašyti man tiktų 1 lapo priedas kuriame būtų panašus tekstas "nuo tokios ir tokios datos šalys sutaria sutarties tokios pasirašytos tada, tokį punktą.... pakeisti ir išdėstyti sekančiai... Šis priedas yra neatsiejamas tokios sutarties dalis ir galioja nuo pasirašymo dienos iki sutarties tokios galiojimo pabaigos termino".
>
> Bankas ignoruoja mano pageidavimą ir brukti bando savo sutartį, kuri jau galima sakyti nėra pasirašoma abiejų šalių laisva valia. Tai banko juristų paruoštas bankui palankus dokumentas.
>
> Labai lengva parašyti/pasakyti -"pats durnas", apšert visais žinomais pimpalais ir pan., bet kaip matau protingo atsakymo/patarimo nepavyko tamstai parašyt, tik pasidievagojai, kad nuoma tau priimtinesnė - gal čigonų palikuonis tamsta? Klajot per butus patinka? Nuomojausi beveik 9 metus 3 sirtingose vietose, prvalumų ir pliusų nematau prasmės rašinėti, kiekvienas renkamės kas kam geriau.
>
> "CodeC" <c@c.c> wrote in message news:k00ati$5qt$1@trimpas.omnitel.net...
>> On 08/09/2012 03:27 PM, valytojas wrote:
>>> Gal banke dirbi? NT stumdai?
>>
>> ir ka? pats durnas. gal tiesiog vykdyk savo isipareigojimus neieskojes
>> slieku kur nepametei.