Tema: Re: pasisaugokit
Autorius: T:\)
Data: 2011-08-09 14:40:29
su tais pinigais tai net nezinau kaip cia jiems gaunsi :)
Kiek zinau panasu atveji, tai jis nei tu pinigu turejo, nei atrode kad jais taskosi. Manau, kad daug pinigu jie sau neisleidzia, nes didzioji dalis eina seniems padengineti. Viskas is esmes eina piramides principu, is to pasiemiau 500, is kito pasiemiau 1000, kad atiduoti pries tai paimtus 500 (arba dali ju). Kur isleidzia tuos skirtumus - sunku pasakyti, bet imho pakracius ja nerastum pas ja turto nei oficialiai nei neoficialiai. Greiciausiai dalis iseina melagystems paremti ir nelogiskiems pirkiniams ir pan. 

Pvz. is zinomu melagiu gyevnimo - vykdo darbus (realus fizinis nelengvas darbas ir pinigines islaidos) nors puikiai zino (tiksliau jis gal jis tiki kad viskas ok), kad jo darbai nelegalus ir 99 proc. is to nebus jokios naudos. Isivaizduok atvaro pas tave zmogelis i sodyba ir susodina soda, irengia laistymo sistema tau pasakodamas, kad sodas yra jo (arba va rytoj bus dokumentai kad jau jo), nors tu budamas savininkas puikiai zinai, kad nuosavybe tavo, tavo popieriai sutvarkyti ir perleisti to sodo tu net nesiruosi. :)))

T:)


"ROOTS" <roots@dtiltas.lt> wrote in message news:j1r5d4$jci$1@trimpas.omnitel.net...
> Viskas gal ir taip butu, bet visa sita liga baigiasi su dideliu pinigu paemimu. realiai giliai jie niekuo neitiki, tieisog zodzio kisenej neiesko, istorijos kuriasi galvoje zaibiskai, bet viskas vardan vieno tisklo - "ISVILIOT PINIGUS IS LOCHU"
> Bet as manau irgi per drasiai, nebent dabar perskaiciusi inete uzrauks sita bizniuka kuriam laikui, kitaip vistiek ivyks klaida ir uzsiraus NE ANT TU.
> 
> 
> "T:)" <durniu@laivas.lt> wrote in message news:j1r4ed$hs8$1@trimpas.omnitel.net...
>> Patikek, ji nesirenka pagal tai nukentes-nenukentes (manai visi tokie nuskriausti svelnus ir pukuoti), ji tiesiog sventai tiki, kad viska ka paskaoja yra tiesa. Tai yra ligonis, gyvenantis iliuzijose ir tikintis, kad prasisuks. Kas idomiausia, jie sugeba susukti taip relius faktus su savo melagystemis, kad kartais sunku patiketi kas ir kaip. Naudoja realius asmenu vardus, isgalvotus telefonus, meilus, nauja melagyste grindzia kita melaginga istorija (ta prasme vienam pameluoja pvz kad organizuoja kelione, veliau kitam irgi pasakoja, kad gryzo is organizuotos keliones ar pan. nors nei vieno nei kito nebuvo). Ir dar idomu, kad net prispaudus neprisipazins, ir toliau sakyks, kad jis nemeluoja tik cia kazkas ne taip, ir pasakos toliau melagingas istorijas. Gal psihologai pasakyti diagnoze, bet imho tai psihiniai ligoniai kuriuos reikia uzdaryti.  
>> 
>> T:)
>> 
>> "keksas" <keksas@gmail.com> wrote in message news:j1r3nd$gqq$1@trimpas.omnitel.net...
>>> bet tai kaaaayyy naglumo ir apsukrumo pas mergiote....
>>> 
>>> Atsakingai renkasi aukas, nuo kuriu zino, kad nukentes. Bet visa laika taip 
>>> sektis negali..
>>> Labai gerai, kad pagaliau demaskavo. Dar geriau butu, jei pasodintu. 
>>> 
>>>