Tema: Re: IIHF WC Slovakia
Autorius: Jantar
Data: 2011-05-13 00:47:49
Va, Kanada lauk :) Liko pati graziausia zaidima zaidziancios komandos, jau nesvarbu, kas laimes, galima megautis hokiejum :)
Ale ziuriu tas Artiukhinas labai praverte rusams pusfinalyje, senokai neteko stebet taip "zmoniskai" belosiancios Kanados, gal sakau tas vienas kitas nosies palauzymas, kuri atliko rusas, priverte kanadiecius pasijust savo varzovu kailyje, kai Kanada stengdavosi reikia nereikia trankyt juos i bortus su savo peraugusiais gynejais? Galetu Bykovas ji jau pasodint ant suolo, darba atliko.
Nu bet Kaigorodovo golas tai fantastika, du gynejai apgauti, ir koks puikus ispildymas, plius mazumoje zaidziant. Galima ziuret ir ziuret :)

Ir va dabar jau raso IIHF puslapy, ka ten sugalvojo su zemesniais divizionais, pasirodo, suskirste I diviziono A ir B grupes pagal pajeguma, pajegiausios 6 i A grupe, silpnesnes i B, ir laimejus B grupe patenki ne i auksciausiaji, o i A diviziona. Va del ko butu Lietuva nezaidusi su Latvija [jei ta butu iskritusi, nes Lietuva B grupeje, o Latvija butu ejusi i A]. Gal ir teisingai sakau, bus lygesnes kovos, nes siemet A grupeje paskutines trys komandos buvo Koreja, Ispanija ir Olandija, su visom gali drasiai zaist Lietuva ir nugalet, o va musu grupeje realiai iveikiama buvo tik Estija.
Kitamet musu grupe turetu but Koreja, Lenkija, Olandija, Rumunija, Australija ir Lietuva. Australu ir Korejos nemaciau losianciu, bet neturetu but kazkas ypatingo, su kitais galima lost, gal sunkiau su Olandija, o Lenkija bus per stipri matyt. Galima kovot del 2 vietos :)

"Jantar" <jantarasNESPAMINT@gmail.com> wrote in message news:iqgb6e$uan$1@trimpas.omnitel.net...
> Jo, Jagras losia grazu ziuret, nors ir nera toks greitas, bet ritulio atimt beveik neimanoma, puikiai savo gabaritus isnaudoja, smugis fantastika, o vakar net ir greitose atakose sekmingai sudalyvavo :)
> "Veikejas" <bishopaz@centras.lt> wrote in message news:iqg2sm$grq$1@trimpas.omnitel.net...
>> cekai laimes nes turi J.Jagr. Diedas 39 metu aikshteje juda kaip jauniklis 
>> ir jaunima mokina kaip reikia zaisti! Vakar po varzybu kazkuriame interviu 
>> JAV treneris apgailestavo, jog Jagras vis dar losia ir loshia ... :D
>