Tema: Re: mokeschiai
Autorius: ROOTS
Data: 2009-02-04 02:07:31
Cia is pokalbio(privataus., neoficialaus, draugisko) su VMI skyriaus zmonemis, kurie gaudo vengiancius moket mokescius :)
Turi jie ten pas save daugybe visokiu tokiu sistemu aprasytu, taip pat stebi iesko nauju ar kas nesumasto Stebi sandorius metu pabaigoje, stebi pajamu deklaracijas ir pan, jei rastu tokio tipo tavo aprasyta - traktuoja, kad pilietis noredamas isvengt moket moekscius padare tokia schema  - ir nors viskas tipo kaip ir legalu, bet jis venge moket mokescius! - KALTAS!  dedama bauda ir liepiami moket moeksciai. Bet tai sakau jofana, gi viskas pagal istatymus!!! o jie :) - AKVALANG! bande apeit mokesciu istatyma, apejo - KALTAS!
Kas butu, jei poto zmogus pradetu bylinetis nezinau :) Tokiu besibylinejanciu kaip supratau beveik ir nebuvo ;)

p.s. 2007-2008 metais sake ju megstamiausias sladainiukas(ir daugiausia prigaude): tevas  dovanoja(parduoda) buta nepraejus 3 metams zmonai ar vaikams ivertindami nauja kaina,  ir tie parduoda jau kaip savo nepraejus 3 metams bet ir nebrangiau nei buvo dovanojant. Oi sake tokiu kiek buvo..... visus surankiojo spekuliantus :)))) Nu bet aisku tokie sake pas juos automatu pakliuna po padidinimo stiklu, kurie daug perka NT, potencialus spekuliantai :) Smulkus, vienetiniai tokie nebent netycia ar po karsta ju ranka gali pakliut :) bet gali :) apsidraust negali :) capt ir jau ant virvutes :)

"Linas Petkevičius" <linas@NENENEinfonova.lt> wrote in message news:gm9g57$1ed$1@trimpas.omnitel.net...
> Nesodink - as ne buhalteris. O dabar i nors kiek rimtesni klausima tau net 
> VMI neatsakys.
> 
> Beje, schema Nr. 2, tinkanti spekuliantams. Perki penki butus. Vienam 
> deklaruoji gyvenamaja vieta, o  kituose - tevas, mama, zmona, sunus. Po 
> dvieju metu randi pirkeja uz brangiau nei pirkai (nezyskit  - svarstom toki 
> fantastini varianta) ir nori parduot be mokesciu. Parduodi buta tevui uz 
> pirkimo kaina - mokesciu nera. Tevas parduoda uz bilekiek, nes dabartine 
> istatymo formuluote jam tai leidzia padaryti be mokesciu.
>