Tema: Re: Uzkandziai prie vyno
Autorius: buran
Data: 2009-05-14 10:56:32
Man ir dešra stambiais gabalais labiau prie širdies :)


cool was thinking very hard :
> pas varliaedzius prie vyno paprastai ant stalo budavo plonai pjaustyto 
> jambono,
> pelesines desros, bageciu (kaip sake "buran" stambiais gabalais) ir 
> alyvuogiu. O kartais ir keleta surio rusiu, bet sito reciau :)
>
> "buran" <NOaldutiSPAM@gmx.net> parašė naujienų 
> pranešime:mn.71ec7d95a5f8abe0.26571@gmx.net...
>> Čia gal ne visai užkandėlė, bet prie raudono vyno prancūziškas (ilgas) 
>> batonas su rūkyta (išdžiovinta) dešra - super derinukas.
>> Tik ne buterbrodus daryti, o stambiais gabalais viską supjaustyti, kad dar 
>> kąsti reiktų. Ir su vynu užsigerti - kur nors gamtoj ar vakarienei super 
>> skonio derinukas gaunasi :)
>> Vynas irgi geriau prancūziškas, koks nors bordo.
>>
>>
>>
>> It happens that PetrasM formulated :
>>>   Kokiu cia tokiu uzkandeliu pasidaryt gurksnojant vyna??
>>>
>>>   Acius uz pasiulymus
>>
>> -- This is an automatic signature of MesNews.
>> Site : http://www.mesnews.net
>>
>> 

-- 
This is an automatic signature of MesNews.
Site : http://www.mesnews.net