Tema: Re: Uzkandziai prie vyno
Autorius: cool
Data: 2009-05-14 10:03:25
pas varliaedzius prie vyno paprastai ant stalo budavo plonai pjaustyto 
jambono,
pelesines desros, bageciu (kaip sake "buran" stambiais gabalais) ir 
alyvuogiu. O kartais ir keleta surio rusiu, bet sito reciau :)

"buran" <NOaldutiSPAM@gmx.net> parašė naujienų 
pranešime:mn.71ec7d95a5f8abe0.26571@gmx.net...
> Čia gal ne visai užkandėlė, bet prie raudono vyno prancūziškas (ilgas) 
> batonas su rūkyta (išdžiovinta) dešra - super derinukas.
> Tik ne buterbrodus daryti, o stambiais gabalais viską supjaustyti, kad dar 
> kąsti reiktų. Ir su vynu užsigerti - kur nors gamtoj ar vakarienei super 
> skonio derinukas gaunasi :)
> Vynas irgi geriau prancūziškas, koks nors bordo.
>
>
>
> It happens that PetrasM formulated :
>>   Kokiu cia tokiu uzkandeliu pasidaryt gurksnojant vyna??
>>
>>   Acius uz pasiulymus
>
> -- 
> This is an automatic signature of MesNews.
> Site : http://www.mesnews.net
>
>