Tema: Re: Shurupa, Charhio, Chalshlama?
Autorius: MaRiUs
Data: 2016-03-09 15:52:50
Pabandyk koki Armena šaltibarščiais pašert, manau irgi i euforiją 
nepuls... :)

Aš Lagman sriubytę verdu, visai nebloga....

http://www.neblogas.lt/2011/07/14/uzbekiska-avienos-sriuba-lagman/

2016-03-08 14:14, tranzoo rašė:
> skrandzio yra pirkt. bet is jo geriau daryti fliakus lenkiskai...
>
> as kai avy pjoviau - dariau pagal panasu armeno patarima ir skrandzio ir
> sirdies. nesuzavejo.
>
>
> "Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message
> news:nbm15o$ojo$1@trimpas.omnitel.net...
>> nu jo ..as irgi kaitalioju mesa...bet dazniausiai gaunasi
>> aviena/kiauliena....na ir kartais jautiena (Charchio)...visai gal
>> reikia pabandyti su vistiena....visa vista sumetyt gabalais...
>> kazkaip vis knieti isbandyti armeniska Chash sriuba
>> http://gcook.ru/supy/armyanskie-supy-eto-ne-tolko-myaso.html bet kaip
>> suprantu reikia karves skrandzio is kazkur gaut..:)
>>
>> "tranzoo" <laisku@nera.net> wrote in message
>> news:nblu0f$mgn$1@trimpas.omnitel.net...
>>> as irgi megejas. svarbiausia, kad kiekvienasyk gaunasi kitokio skonio.
>>>
>>> labai visi pas mane megsta, ir 7 litr puodas baigiasi per pora dienu.
>>>
>>> as labai ivairinu - skirtinga mesa, tai kokia cukinija, tai kokia
>>> saliera - lapini ar saknini, astriau - svelniau, svogunai - salotai etc.
>>>
>>> --
>>> T
>>>
>>> "Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message
>>> news:nbltqi$mcj$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Sveiki,
>>>>
>>>> Megstu katiliuke sriubas-troskinius padaryt...Shurupa, Charchio ir
>>>> kt bandyta jau ne karta ir yra tikrai liuks....Gal
>>>> parekomenduotumete ka nors naujo? Any ideas welcome..:)
>>>
>

-- 
MaRiUs

Kaunas