Tema: Re: Shurupa, Charhio, Chalshlama?
Autorius: tranzoo
Data: 2016-03-08 16:30:42
oj ne. karves tesmeni tik suniui virdavau, o tas visa laika kol verda ir 
vesta stovedavo salia ir seiles leisdavo...

--
T

"Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message 
news:nbmioc$63b$1@trimpas.omnitel.net...
> tai bet fliakams ar ne karves tesmuo naudojamas?
>
> "route 666" <from.Chicago@to.Hell> wrote in message 
> news:nbm5qh$s0d$1@trimpas.omnitel.net...
>> Teko Kaukaze ragaut armenisko haso, tik ne tokio tirsto kaip nuorodoj. Na 
>> labai jau specifine sriuba buvo (primine skysta saltiena) ir ne vienam is 
>> ragavusiu kompanijoj nepatiko, tad spjaudemes, kad visi pasiemem po 
>> porcija, uzuot viena nemenka molini puoda visi paragave. Seimininkas (pas 
>> kuri gyvenom) po musu ispudziu aikciodamas isvadino durniais, kurie nieko 
>> nesuprato, nes reikia valgyt pagirioms su visais kitais atributais: ) 
>> Kazkaip su lenku fliakais net neina lygint, nors tie irgi is panasiu 
>> produktu. Gal PL ta skrandi ir butu galima lengviau gaut arba reiktu 
>> kokioj skerdykloj teirautis.
>>
>> -- 
>>
>>> kazkaip vis knieti isbandyti armeniska Chash sriuba 
>>> http://gcook.ru/supy/armyanskie-supy-eto-ne-tolko-myaso.html bet kaip 
>>> suprantu reikia karves skrandzio is kazkur gaut..:)
>>
>>