Tema: Re: Pasidalinkit hamburgeriu receptais
Autorius: tranzoo
Data: 2015-07-27 13:30:55
+++

"marukas" <marukasTRIMVIENAS@gmail.com> wrote in message 
news:motd8m$d5h$1@trimpas.omnitel.net...
> dar ir šitą vertėtų pažiūrėt: http://www.imdb.com/title/tt2883512
>
> "tranzoo"  wrote in message news:mot0t1$6ge$1@trimpas.omnitel.net...
>
> rukyta paprika - prieskonis toks. ispaniskas. as perku vynotekoj. dideles
> skardines bankes - ilgai uztenka. skonis specifinis - nevisiems patinka.
>
> as tokiam kepimui marinuoju paprastai. pastovaus recepto neturiu. 
> stengiuos
> naudoti alkoholi - viski, brendi, tekila.
>
> kieulienai prieskoniu daug nereikia. ir druskos i marinata det nereikia, 
> nes
> issauseja ir nesigauna.
>
> manau geriausias ikvepimas - puerco pibil.
> https://www.youtube.com/watch?v=gO8EiScBEjA
>
> o seip - pulled meat recipe pasigooglink - tikrai turetum rast kas prie
> sirdies
>
> "Gipsas" <Gipsas17@yahoo.com> wrote in message
> news:mosv8g$5p9$1@trimpas.omnitel.net...
>> placiau gal, kaip ta mesa paruosiat? Kaip suprantu ji nemalta, o labai 
>> ilgai troskinta, tokia kad su sakute draskosi?
>> Rukyta paprika ka turi omenyje? Rukyti astrus pipirai ? Ar saldi paprika 
>> kazkaip rukyta?
>>
>> Siaip tai Dubline, Guinesso muziejuje, teko, ko gero, viena skaniausiu 
>> burgeriu valgt - mesa marinuota Gineso aluje, ideta i kazkokia afigienai 
>> skania bandele, ir ideta tiktai troskintu svogunu...Daugiau nieko...jokiu 
>> padazu...nieko..
>> Ziauriai skanu, sultinga...
>> "tranzoo" <laisku@nera.net> wrote in message 
>> news:moqmqc$che$1@trimpas.omnitel.net...
>>> musuose megstams yra letai keptos mesos (pulled meat (kiaule arba vista 
>>> reciau iautis) su rukyta paprika ir bbq padazu. i bandele dedama tik 
>>> salota ir raudonas svogunas.
>>>
>>>
>>> "Gipsas" <Gipsas17@yahoo.com> wrote in message 
>>> news:moab2e$4an$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Kadangi visokie sashlais/kepsniai truputi atsibodo...vis bandau ka nors 
>>>> idomesnio atrast...:)
>>>> pabandziau pora kartu ant griliaus hamburgerius padaryt - visai gardu..
>>>>
>>>> Gal pasidalinsit savo patiritim - kaip darot, ka dedat, koki padaza 
>>>> naudojat ?
>>>
>>