Su raugintais kopustais vietoje darzoviu kas nors bandete? On 07/23/2015 09:00 AM, Zhegonskas wrote: > pora kartu dariau pagal sita 1:1, burokeliai yra laaabai gerai burgeryje. > > po to improvizuodavau. Siaip tai- gera liesa jautiena (geriausia > medium rare, tada sultingas bus) ir daug darzoviu bei apskrudinta > pries tai bandele visad duos "rezultata". > > bet siaip tai burgeriai greitai atsibosta > > > On 2015-07-22 14:10, Night wrote: >> Na mano skoniui tikras burgeris turi buti is jautienos. As perku is >> mesininko, jei mesa labai liesa, paprasau siek tiek lajaus (riebalu) kad >> imaisyti malant. Sumalu pats. Kotletukus darau kartais su svogunais, >> kartais be. Jei su svogunais - juos apkepu. Kotletas medium rare, buna >> sultingas. Is prieskoniu tai druska, pipirai ir sutrintas kmynas >> (nedaug). Bandele - pagal skoni. Padazai, darzoves, suris - pagal skoni. >> Kai turiu upo, tai dar apkelu pievagrybius pjaustytus svieste kaip viena >> is ingridientu. Is darzoviu dazniausiai dedu agurkus (marinuotus) >> pomidora ir salota. >> >> >> On 19/7/15 15:40, tas kuris virshija wrote: >>> bandele uz 69ct is rimi (sveriamos, tokios vos rugscios, italiskos ar >>> kokios ten, nepamenu), kotletas grilintas is misinio jautiena kiauliena >>> svogunai, biski kecupo, biski kokio nors surio, agurko, pomidoro, >>> svoguno. Ir kotleta, ir perpjauta bandele grilinam. >>> >>> On 07/17/2015 11:38 AM, ManXP wrote: >>>> Bandele (ta su amerikos veliava, kitos kazkaip nelabai skanios), >>>> 150-200 >>>> gr grilintas kotletas is jautienos kumpio, gabaliukas surio is Prismos >>>> (nes tik ten randu neriebaus), ir darzoves (salotos, agurkai, >>>> pomidorai, >>>> svogunai). Padazo nededu, nes jis IMHOP skirtas, kai reikia paslept >>>> bloga mesos arba kitu produktu skoni. >>>> >>>> >>>> "Gipsas" wrote in message news:moab2e$4an$1@trimpas.omnitel.net... >>>> >>>> Kadangi visokie sashlais/kepsniai truputi atsibodo...vis bandau ka >>>> nors >>>> idomesnio atrast...:) >>>> pabandziau pora kartu ant griliaus hamburgerius padaryt - visai >>>> gardu.. >>>> >>>> Gal pasidalinsit savo patiritim - kaip darot, ka dedat, koki padaza >>>> naudojat >>>> ? >>> >> >