Tema: Re: Pasidalinkit hamburgeriu receptais
Autorius: marukas
Data: 2015-07-24 16:06:30
dar ir šitą vertėtų pažiūrėt: http://www.imdb.com/title/tt2883512

"tranzoo"  wrote in message news:mot0t1$6ge$1@trimpas.omnitel.net...

rukyta paprika - prieskonis toks. ispaniskas. as perku vynotekoj. dideles
skardines bankes - ilgai uztenka. skonis specifinis - nevisiems patinka.

as tokiam kepimui marinuoju paprastai. pastovaus recepto neturiu. stengiuos
naudoti alkoholi - viski, brendi, tekila.

kieulienai prieskoniu daug nereikia. ir druskos i marinata det nereikia, nes
issauseja ir nesigauna.

manau geriausias ikvepimas - puerco pibil.
https://www.youtube.com/watch?v=gO8EiScBEjA

o seip - pulled meat recipe pasigooglink - tikrai turetum rast kas prie
sirdies

"Gipsas" <Gipsas17@yahoo.com> wrote in message
news:mosv8g$5p9$1@trimpas.omnitel.net...
> placiau gal, kaip ta mesa paruosiat? Kaip suprantu ji nemalta, o labai 
> ilgai troskinta, tokia kad su sakute draskosi?
> Rukyta paprika ka turi omenyje? Rukyti astrus pipirai ? Ar saldi paprika 
> kazkaip rukyta?
>
> Siaip tai Dubline, Guinesso muziejuje, teko, ko gero, viena skaniausiu 
> burgeriu valgt - mesa marinuota Gineso aluje, ideta i kazkokia afigienai 
> skania bandele, ir ideta tiktai troskintu svogunu...Daugiau nieko...jokiu 
> padazu...nieko..
> Ziauriai skanu, sultinga...
> "tranzoo" <laisku@nera.net> wrote in message 
> news:moqmqc$che$1@trimpas.omnitel.net...
>> musuose megstams yra letai keptos mesos (pulled meat (kiaule arba vista 
>> reciau iautis) su rukyta paprika ir bbq padazu. i bandele dedama tik 
>> salota ir raudonas svogunas.
>>
>>
>> "Gipsas" <Gipsas17@yahoo.com> wrote in message 
>> news:moab2e$4an$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Kadangi visokie sashlais/kepsniai truputi atsibodo...vis bandau ka nors 
>>> idomesnio atrast...:)
>>> pabandziau pora kartu ant griliaus hamburgerius padaryt - visai gardu..
>>>
>>> Gal pasidalinsit savo patiritim - kaip darot, ka dedat, koki padaza 
>>> naudojat ?
>>
>