Tema: Re: Pasidalinkit hamburgeriu receptais
Autorius: Gipsas
Data: 2015-07-24 12:07:28
placiau gal, kaip ta mesa paruosiat? Kaip suprantu ji nemalta, o labai ilgai 
troskinta, tokia kad su sakute draskosi?
Rukyta paprika ka turi omenyje? Rukyti astrus pipirai ? Ar saldi paprika 
kazkaip rukyta?

Siaip tai Dubline, Guinesso muziejuje, teko, ko gero, viena skaniausiu 
burgeriu valgt - mesa marinuota Gineso aluje, ideta i kazkokia afigienai 
skania bandele, ir ideta tiktai troskintu svogunu...Daugiau nieko...jokiu 
padazu...nieko..
Ziauriai skanu, sultinga...
"tranzoo" <laisku@nera.net> wrote in message 
news:moqmqc$che$1@trimpas.omnitel.net...
> musuose megstams yra letai keptos mesos (pulled meat (kiaule arba vista 
> reciau iautis) su rukyta paprika ir bbq padazu. i bandele dedama tik 
> salota ir raudonas svogunas.
>
>
> "Gipsas" <Gipsas17@yahoo.com> wrote in message 
> news:moab2e$4an$1@trimpas.omnitel.net...
>> Kadangi visokie sashlais/kepsniai truputi atsibodo...vis bandau ka nors 
>> idomesnio atrast...:)
>> pabandziau pora kartu ant griliaus hamburgerius padaryt - visai gardu..
>>
>> Gal pasidalinsit savo patiritim - kaip darot, ka dedat, koki padaza 
>> naudojat ?
>