sako jei jau pagenda tas seasoningas, tai reik pakepti pilna druskos ir po to perkaitinti su aliejum is naujo. TIK NEDARYKITE TO NAMIE!!! 2015-02-27 13:48, Sail rašė: > O tai interenetas nepadeda? > > Paklausk "seasoning cast iron" ir bus tau daug pasiulymu. > > Gal priziuri neteisingai, gal koki rugstu padaza palieki islgesniam laikui, > kas gi tave zino. > > > "vitas" <vitas@lva.lt> wrote in message > news:mcpkqk$498$1@trimpas.omnitel.net... >> On 2015.02.24 10:55, bzik wrote: >>> Teflonai, keramikos ir kt. galutinai užkniso. Reikia kasdienės d28 >>> keptuvės, dėl kurios nereiktų sukt galvos. >>> Špižinė yra, bet pagrindinis kepėjas nepatenkintas svoriu. Paprasta >>> plieninė (yra kažkokie blue steel)? Ner.plieno? >> Daugelis čia esančių meta lauk keptuves su dangomis ir džiaugiasi >> špižinėmis, arba plieninėmis. >> >> Gal kas malonėtų pasidalinti patirtimi kaip tą špižinę (plieninę) paruošti >> darbui, užlaikyti, kad, blyn, nesviltų ir riebalo mažai reikėtų. Jau >> niervai nelaiko, kiek turėjau – man tai svyla, tai riebalo reikia, kad >> gaminys plauktų :) >> Thanks in advance > > -- MaRiUs Kaunas