Tema: Re: keptuvė be dangos
Autorius: MaRiUs
Data: 2015-02-27 15:03:18
sako jei jau pagenda tas seasoningas, tai reik pakepti pilna druskos ir 
po to perkaitinti su aliejum is naujo. TIK NEDARYKITE TO NAMIE!!!


2015-02-27 13:48, Sail rašė:
> O tai interenetas nepadeda?
>
> Paklausk "seasoning cast iron" ir bus tau daug pasiulymu.
>
> Gal priziuri neteisingai, gal koki rugstu padaza palieki islgesniam laikui,
> kas gi tave zino.
>
>
> "vitas" <vitas@lva.lt> wrote in message
> news:mcpkqk$498$1@trimpas.omnitel.net...
>> On 2015.02.24 10:55, bzik wrote:
>>> Teflonai, keramikos ir kt. galutinai užkniso. Reikia kasdienės d28
>>> keptuvės, dėl kurios nereiktų sukt galvos.
>>> Špižinė yra, bet pagrindinis kepėjas nepatenkintas svoriu. Paprasta
>>> plieninė (yra kažkokie blue steel)? Ner.plieno?
>> Daugelis čia esančių meta lauk keptuves su dangomis ir džiaugiasi
>> špižinėmis, arba plieninėmis.
>>
>> Gal kas malonėtų pasidalinti patirtimi kaip tą špižinę (plieninę) paruošti
>> darbui, užlaikyti, kad, blyn, nesviltų ir riebalo mažai reikėtų. Jau
>> niervai nelaiko, kiek turėjau – man tai svyla, tai riebalo reikia, kad
>> gaminys plauktų :)
>> Thanks in advance
>
>

-- 
MaRiUs

Kaunas