Tema: Re: keptuvė be dangos
Autorius: Sail
Data: 2015-02-27 13:48:29
O tai interenetas nepadeda?

Paklausk "seasoning cast iron" ir bus tau daug pasiulymu.

Gal priziuri neteisingai, gal koki rugstu padaza palieki islgesniam laikui, 
kas gi tave zino.


"vitas" <vitas@lva.lt> wrote in message 
news:mcpkqk$498$1@trimpas.omnitel.net...
> On 2015.02.24 10:55, bzik wrote:
>> Teflonai, keramikos ir kt. galutinai užkniso. Reikia kasdienės d28
>> keptuvės, dėl kurios nereiktų sukt galvos.
>> Špižinė yra, bet pagrindinis kepėjas nepatenkintas svoriu. Paprasta
>> plieninė (yra kažkokie blue steel)? Ner.plieno?
> Daugelis čia esančių meta lauk keptuves su dangomis ir džiaugiasi 
> špižinėmis, arba plieninėmis.
>
> Gal kas malonėtų pasidalinti patirtimi kaip tą špižinę (plieninę) paruošti 
> darbui, užlaikyti, kad, blyn, nesviltų ir riebalo mažai reikėtų. Jau 
> niervai nelaiko, kiek turėjau – man tai svyla, tai riebalo reikia, kad 
> gaminys plauktų :)
> Thanks in advance