O tai interenetas nepadeda? Paklausk "seasoning cast iron" ir bus tau daug pasiulymu. Gal priziuri neteisingai, gal koki rugstu padaza palieki islgesniam laikui, kas gi tave zino. "vitas" <vitas@lva.lt> wrote in message news:mcpkqk$498$1@trimpas.omnitel.net... > On 2015.02.24 10:55, bzik wrote: >> Teflonai, keramikos ir kt. galutinai užkniso. Reikia kasdienės d28 >> keptuvės, dėl kurios nereiktų sukt galvos. >> Špižinė yra, bet pagrindinis kepėjas nepatenkintas svoriu. Paprasta >> plieninė (yra kažkokie blue steel)? Ner.plieno? > Daugelis čia esančių meta lauk keptuves su dangomis ir džiaugiasi > špižinėmis, arba plieninėmis. > > Gal kas malonėtų pasidalinti patirtimi kaip tą špižinę (plieninę) paruošti > darbui, užlaikyti, kad, blyn, nesviltų ir riebalo mažai reikėtų. Jau > niervai nelaiko, kiek turėjau – man tai svyla, tai riebalo reikia, kad > gaminys plauktų :) > Thanks in advance