Tema: Re: Ar man reikia gruzdintuves?
Autorius: cooleris
Data: 2015-02-02 18:08:11
Reikia naudoti specialu alieju fritiurinems ir viskas bus ok
O jei pilsi pigiausia saulegrazu tai ir pirmo karto neatlaikys

"Gipsas" <Gipsas17@yahoo.com> wrote in message 
news:manr4i$9f7$1@trimpas.omnitel.net...
> Na, del taskymosi ir terliojimosi tai nesutinku...viskas ten OK...
> Vienintelis minusas, kaip jau cia ir buvo rasyta, to naudoto aliejaus 
> panaudojimas....kazkaip gaila kiekvienam kepimui po 2 litrus naudot
> "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message 
> news:manq93$8mt$1@trimpas.omnitel.net...
>> tėvai kažkada naudojo. Po kepimo aliejus įgauna kvapą. Antrą kartą jau 
>> turi galvot ar tai ok. Kokioms bulvėms bulvinis prieskonis lyg ir nieko, 
>> o svogūninis jau gal i nelabai. Tada pili viską lauk :)
>> Daug valymo.  Kepant visa apsimozoja, apsitaško. Normaliai nenuvalius, 
>> aliejus pradeda kietėt, užsineša dulkėm.
>> Jau geriau pažaidimui imt puodą ir tinklelį 
>> http://www.amazon.co.uk/Kitchen-Craft-Extra-Deep-Basket/dp/B0001IX2WY/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1422879790&sr=8-4&keywords=fryer+baskets
>>
>> "Night"  wrote in message news:manpa8$7rb$1@trimpas.omnitel.net...
>>
>> Vis pagalvoju, kad gal visai butu neblogai - kalmaru ziedai, svogunu
>> ziedai, kijevo kotletai, bulvytes, kokia vistiena gal a la KFC. Bet man
>> atrodo, kad ten terliones dafiga - pripili 3 litrus aliejaus, ir pili ji
>> lauk panaudojes ar kaip? Nenaudosiu sito daikto kasdien, tai jei
>> siandien kazka kepiau, tas aliejus juk nebetiks kepimui po poros
>> savaiciu? Ar as klistu?
>