Reikia naudoti specialu alieju fritiurinems ir viskas bus ok O jei pilsi pigiausia saulegrazu tai ir pirmo karto neatlaikys "Gipsas" <Gipsas17@yahoo.com> wrote in message news:manr4i$9f7$1@trimpas.omnitel.net... > Na, del taskymosi ir terliojimosi tai nesutinku...viskas ten OK... > Vienintelis minusas, kaip jau cia ir buvo rasyta, to naudoto aliejaus > panaudojimas....kazkaip gaila kiekvienam kepimui po 2 litrus naudot > "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message > news:manq93$8mt$1@trimpas.omnitel.net... >> tėvai kažkada naudojo. Po kepimo aliejus įgauna kvapą. Antrą kartą jau >> turi galvot ar tai ok. Kokioms bulvėms bulvinis prieskonis lyg ir nieko, >> o svogūninis jau gal i nelabai. Tada pili viską lauk :) >> Daug valymo. Kepant visa apsimozoja, apsitaško. Normaliai nenuvalius, >> aliejus pradeda kietėt, užsineša dulkėm. >> Jau geriau pažaidimui imt puodą ir tinklelį >> http://www.amazon.co.uk/Kitchen-Craft-Extra-Deep-Basket/dp/B0001IX2WY/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1422879790&sr=8-4&keywords=fryer+baskets >> >> "Night" wrote in message news:manpa8$7rb$1@trimpas.omnitel.net... >> >> Vis pagalvoju, kad gal visai butu neblogai - kalmaru ziedai, svogunu >> ziedai, kijevo kotletai, bulvytes, kokia vistiena gal a la KFC. Bet man >> atrodo, kad ten terliones dafiga - pripili 3 litrus aliejaus, ir pili ji >> lauk panaudojes ar kaip? Nenaudosiu sito daikto kasdien, tai jei >> siandien kazka kepiau, tas aliejus juk nebetiks kepimui po poros >> savaiciu? Ar as klistu? >